Dün çok büyük bir hediye kazandım.21 yıllık arkadaşım ,uzun tedaviler sonucunda 42 yaşında üçüz bebeklerini kucağına aldı.İki erkek bir kız.Kızın isminide nacizene benim koymamı istiyor.Arkadaşlar hiç beklemiyordum.Israr ediyor.Bana lütfen acil yardımcı olun.Aile yapısı olarak dindar bir ailedir.Ama isimde illa Kuranda geçecek falan diye kısıtlama yok.Anlamlı ve değişik olsun.
bihter benim kızımın adıda bihter en iyi en ala demek farsçadan gelmektedir
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
evet Bihter ismi çok güzel,benim kızlarda Alin diyor.Yükselen ışık, parlayan, parıldayan anlamındaymış.Ama Bihterde güzel
erkeklerin isimleri ne olmuş? onları da bilsek yardımcı olabiliriz hani uyumlu bir şey bulunabilir
Lerzan koy gitsin hem az duyulmuş hemde her isme uyar

)kuranda felan geçmez ama osmanlıcada güzelliği ile büyüleyen titreten anlamına geliyor
Türkçeye titrek olarak girmiş ne yazık ki
benim kızımın adı İdil..ikinci kızım da yolda,ona da İnci düşünüyoruz..
oğlanların adını
Mustafa Arda,Hızır Reis koyacaklar.İlk adlar kayınpederlerin adı.
Lerzancım senin adında çok güzel.Kooyulabilir valla

.Zaten oğlanların adı biri hanyadan biri konyadan.Kızada kayınvalidelerin ismi koyulacak olsa Pembe Hanım olacak.Kız korktu yazık.Bana sen koy diye ısrar ediyor
Kübra koy

Hem peygamber efendımızın eşinin adı hemde anlamı guzel

Ben 20 senelık arkadaşımın ılk kızına Kardem Cemre koydum,sonra ıkızlerı oldu ve en sonunda bır kızı daha oldu ona da Ceyhan İdil koydum

Bak İdil'i de çok severım

)
Kuzenimin adı Sueda, az bulunan bir isim. anlamı: Said kelimesinin çoğulu
Bu dönemki stajımda,ilk doğum yapan hastamın bebişinin adı ''Lina''. İlk defa duymuştum, onun için ilgimi çekmişti. Kuran’da hasr suresinde geciyormuş. Anlamı ise şevkatli, sevecen, hurma ağacının filizi, küçük şelale