0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bihter ismi çok güzel gerçekten.birde muhteşem yüzyılda mihrimah ismini duymuştum kulağıma güzel gelmeye başladı.Kuran-ı kerimden de güzel isimler bulabilirsiniz mesela; ebrar,merve,büşra,zeynep,irem,arda,betül,ebru,ecrin,zehra gibi. bu sitede çok güzel isimler var bu arada Allah analı babalı büyütsün.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbihter ismi çok güzel gerçekten.birde muhteşem yüzyılda mihrimah ismini duymuştum kulağıma güzel gelmeye başladı.Kuran-ı kerimden de güzel isimler bulabilirsiniz mesela; ebrar,merve,büşra,zeynep,irem,arda,betül,ebru,ecrin,zehra gibi. bu sitede çok güzel isimler var bu arada Allah analı babalı büyütsün.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbihter de osmanlıda çok kullanılan isimlerden.diğer kızımın ismide duru.bu arada allah analı babalı büyütsün.üçüz de çok zor olur:)
umut olsun o zaman:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumut olsun o zaman:)bende Umutu çok beğeniyorum.Son umutlarıydı zaten
Selin sude ,melike tuana ,zeynep erva benim kizlarimin. ismi ne guzel olmus 20 yil sonra neguzel evlat sevgisini tatmislar hayirli ugurlu olsunnn