0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTamamda o kadar parça hangi sayfalarda sitede 30.000 tane sayfa yokturki siz 30.000 tane topluyorsunuz ?
Tamamda o kadar parça hangi sayfalarda sitede 30.000 tane sayfa yokturki siz 30.000 tane topluyorsunuz ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTamamda o kadar parça hangi sayfalarda sitede 30.000 tane sayfa yokturki siz 30.000 tane topluyorsunuz ? nopanic verdiğin cevap gerçekten soruyu çok güzel yanıtlıyor. evet 30.000 sayalık bir site kuracagını sanmıyorum ben de samsung'un. Öyle bir sitesi olsa kimsenin ziyaret edeceğini de sanmıyorum Parçalar hep standart sayfalarda girip girip çıkıyorsun:)
siz hangisini topluyorsunuz nopanic? kaç parçanız var ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiz hangisini topluyorsunuz nopanic? kaç parçanız var ?Ben Giga yı topluyorum söylemim parça sayısını sihiri bozulmasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiz hangisini topluyorsunuz nopanic? kaç parçanız var ?Ben Giga yı topluyorum söylemim parça sayısını sihiri bozulmasın gigayı topladığınıza göre gönderim yapamadınız henüz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiz hangisini topluyorsunuz nopanic? kaç parçanız var ?Ben Giga yı topluyorum söylemim parça sayısını sihiri bozulmasın gigayı topladığınıza göre gönderim yapamadınız henüz. Evet yarın başlıyo sanırım Giga