0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneden kimse mücadeleci değil herkes yapabildiği kadar dayanabildiği kadar yapmalı öyle ekip grup kurma gibi şeyler doğru değil samsungunda buna izin vermemesi gerekiyor ozaman bizim gibi tek başına mücadele edenlere yazık değilmi?zaten bu tür şeyler için önlem almışlardır birden fazla kişinin aynı hesaptan parça topladığını farkederler ve elerler bir önceki yarışmasında izin vermemişlerdi umarım bundada izin vermezleryeliz08 kardeş.. biz zaten 3-4 kiioynar derken sadece bir bilgisayardan sırayla demek istedik.. aynı anda 4 kişinin login olmasından bahsetmiyoruz. Yoksa şu dakikaya kadar ben de tek başıma oynuyordum.. ama sizdeki 30.000leri duyunca tek başına yapılacak irşey olmadıgını anladım.. Sen 30.000 parçayı tek başına mı topladın gerçekten..Eğer öyleyse direk ellerinden öper tebrik ederim..çünkü alacagın 500TL'lik ödül ile en fazla bozdugun gözünün masraflarını ödeyebilirsin
neden kimse mücadeleci değil herkes yapabildiği kadar dayanabildiği kadar yapmalı öyle ekip grup kurma gibi şeyler doğru değil samsungunda buna izin vermemesi gerekiyor ozaman bizim gibi tek başına mücadele edenlere yazık değilmi?zaten bu tür şeyler için önlem almışlardır birden fazla kişinin aynı hesaptan parça topladığını farkederler ve elerler bir önceki yarışmasında izin vermemişlerdi umarım bundada izin vermezler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingece 6-7 saatleri arasında 13 tane eksik topladım son anda yetiştiremedim 300 yerine 287 topladım. diğerleri tam çok şükür toplamda 30000 lere doğru yaklaştım tera için yarışıyorumyeliz08 peki 24 saat hiç uyumadan nasıl başarıyorsun? bir taktiği var mı verebileceğin? Çünkü 30.000lere ulaşabilmek için yarışmanınilk gününden itibaren hiç uyumamak erekiyor değil mi?
gece 6-7 saatleri arasında 13 tane eksik topladım son anda yetiştiremedim 300 yerine 287 topladım. diğerleri tam çok şükür toplamda 30000 lere doğru yaklaştım tera için yarışıyorum
Abi bu parcaları tekrar tekrar mı topluoyrsunuz benm topladıgım parcalar bi daha geri gelmedi de ipucundaki yerlerine :S
Bizim arkadaşta 42 bin olmuş o cok iyi gidiyo