0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizim arkadaşta 42 bin olmuş o cok iyi gidiyo Hiç sorma nopanic bizim arkadaş da 50.000 olmuş. ben de bıraktım kendime toplamayaı ona ortak olim bari dedim. Anlayacagın grup işine girdim:)
Bizim arkadaşta 42 bin olmuş o cok iyi gidiyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizim arkadaşta 42 bin olmuş o cok iyi gidiyo Hiç sorma nopanic bizim arkadaş da 50.000 olmuş. ben de bıraktım kendime toplamayaı ona ortak olim bari dedim. Anlayacagın grup işine girdim:)süpersiniz rakamlar çok güzel ben yeniyimde grup kurduğunuzda herkese birer telefon mu veriyorlar ? umarım kazanırsınız bol şanslar bende tek çalışıyorum .
Toplam 18 tane İpuçları'nda verilen parçalar yokmu ? Sitenin her sayfasınamı parça koymuşlar bu kadar çok topluyorsunuz ? ben 18 tane var sanıyordum =/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinToplam 18 tane İpuçları'nda verilen parçalar yokmu ? Sitenin her sayfasınamı parça koymuşlar bu kadar çok topluyorsunuz ? ben 18 tane var sanıyordum =/ilk günlerden baslayınca böyle oldu rakamlar parçalarla alakası yok toplamda 18 parça var .
Tamamda o kadar parça hangi sayfalarda sitede 30.000 tane sayfa yokturki siz 30.000 tane topluyorsunuz ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTamamda o kadar parça hangi sayfalarda sitede 30.000 tane sayfa yokturki siz 30.000 tane topluyorsunuz ?