5yıldızdan aşağı yapanlar çekliş hakkına taabi tutulduklarını sanmam , herkez saçma sapan tuslara basıp 1yıldıza getirir genede çekiliş katılır olmaz, bence sadece ve bildigim kadarıyla sadece 5yıldızlılar çekilişe katılır.
5yıldızdan aşağı yapanlar çekliş hakkına taabi tutulduklarını sanmam , herkez saçma sapan tuslara basıp 1yıldıza getirir genede çekiliş katılır olmaz, bence sadece ve bildigim kadarıyla sadece 5yıldızlılar çekilişe katılır.
1 ve 2 yıldızda çekiliş hakkı yok.3-4-5 yıldızda yıldızın kadar çekiliş hakkı kazanıyorsun.Günlük maksimum çekiliş hakkın 5.Sen bütün gün oynasanda 5 çekiliş hakkından fazlasını hanene yazmıyor zaten uyarıyor.
limitiniz doldu diye herkese bol şans.Son 2 gün
1 ve 2 yıldızda çekiliş hakkı yok.3-4-5 yıldızda yıldızın kadar çekiliş hakkı kazanıyorsun.Günlük maksimum çekiliş hakkın 5.Sen bütün gün oynasanda 5 çekiliş hakkından fazlasını hanene yazmıyor zaten uyarıyor.limitiniz doldu diye herkese bol şans.Son 2 gün
sadece 5 çekiliş hakkı kazanabileceğimiz kurallarda da yazıyor ama ben oyun içinde limitiniz doldu yazısı göremedim tam olarak nerede yazıyor acaba ?
Kampanya'da bildigim kadarıyla ilk oynayanlar sınırsız kayıt olabiliyorlardı. Ancak TEB daha sonra sınır getirdi. 5 çekiliş hakkı. Yani 5 yıldızı aldıktan sonra aldıgınız skorların bir önemi olmuyor. Ben acıyorum birinden 5 yıldız yapıyorum ve kapatıyorum. Yok ben şansımı zorlayacagım diyorsanız o sizin bileceginiz birşey tabi.
Bide Türkiye ortalaması çok kötü . Ben hiçbir oyunumda 5 yıldızın altında almadım

İlk oyunumda dahil !!!
evet bende 5 yıldız alıyorum hep ortalamaysa çok çok çok düşük
rock kolay olanıymış bu gün 5 tane 5 yıldızı aldım bende klasik müzikle başlayıp yapamamıştım

son iki gün kaldı şansıma kredi kartlarıyla ilgilidir deyip bakmamıştım kampanyaya
klasik bence kolay olanı rockın ortalaması daha düşük nedense. Ben o ortalamlara fazlaca guvenmiyorum. ortalamada tek yıldız bile alamamış gösteriyor ama ben çok rahat yapıyorum ben yapıyorsam herkes yapar.