Bağlanılan Hatırlatmalar

• TEB çekiliş sonuçları: 26 Ekim 2009

Gönderen Konu: TEB'den Nintendo Wii ve Ipod Nano  (Okunma sayısı 15188 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Liquist*

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • bir zamanlar LOCKERZ vardı, hey gidi günler
Ynt: TEB'den Nintendo Wii ve Ipod Nano
« Yanıtla #50 : 13 Ekim 2009, 21:56:53 »
5yıldızdan aşağı yapanlar çekliş hakkına taabi tutulduklarını sanmam , herkez saçma sapan tuslara basıp 1yıldıza getirir genede çekiliş katılır olmaz, bence sadece ve bildigim kadarıyla sadece 5yıldızlılar çekilişe katılır.

Çevrimdışı alara04

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 13 Ekim 2009, 22:46:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
5yıldızdan aşağı yapanlar çekliş hakkına taabi tutulduklarını sanmam , herkez saçma sapan tuslara basıp 1yıldıza getirir genede çekiliş katılır olmaz, bence sadece ve bildigim kadarıyla sadece 5yıldızlılar çekilişe katılır.
1 ve 2 yıldızda çekiliş hakkı yok.3-4-5 yıldızda yıldızın kadar çekiliş hakkı kazanıyorsun.Günlük maksimum çekiliş hakkın 5.Sen bütün gün oynasanda 5 çekiliş hakkından fazlasını hanene yazmıyor zaten uyarıyor.limitiniz doldu diye herkese bol şans.Son 2 gün

Çevrimdışı Liquist*

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #52 : 14 Ekim 2009, 01:01:22 »
kendi rekorumu kırdım sonunda :D Klasik müzikte hep 1-2hata yapıodum biraz önce 00:59'da full hatasız çaldım Klasik müziği :) bravo tablo ortada en iyi sendin bi müzik aletiyle ilgilen ii günler dedi xD

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #53 : 14 Ekim 2009, 01:38:36 »
1 ve 2 yıldızda çekiliş hakkı yok.3-4-5 yıldızda yıldızın kadar çekiliş hakkı kazanıyorsun.Günlük maksimum çekiliş hakkın 5.Sen bütün gün oynasanda 5 çekiliş hakkından fazlasını hanene yazmıyor zaten uyarıyor.limitiniz doldu diye herkese bol şans.Son 2 gün

sadece 5 çekiliş hakkı kazanabileceğimiz kurallarda da yazıyor ama ben oyun içinde limitiniz doldu yazısı göremedim tam olarak nerede yazıyor acaba ?  ???

Çevrimdışı Liquist*

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #54 : 14 Ekim 2009, 01:41:08 »

sadece 5 çekiliş hakkı kazanabileceğimiz kurallarda da yazıyor ama ben oyun içinde limitiniz doldu yazısı göremedim tam olarak nerede yazıyor acaba ?  ???

şimdi bunu yazıcaktım bende 7. 5yıldızımı yaptım hala devam ediom ve kayıd ediliyor diyor...
inş. bi pürüz çıkmaz 2gün kaldı

Çevrimdışı ceyomuya

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #55 : 14 Ekim 2009, 09:42:32 »
Kampanya'da bildigim kadarıyla ilk oynayanlar sınırsız kayıt olabiliyorlardı. Ancak TEB daha sonra sınır getirdi. 5 çekiliş hakkı. Yani 5 yıldızı aldıktan sonra aldıgınız skorların bir önemi olmuyor. Ben acıyorum birinden 5 yıldız yapıyorum ve kapatıyorum. Yok ben şansımı zorlayacagım diyorsanız o sizin bileceginiz birşey tabi.

Bide Türkiye ortalaması çok kötü . Ben hiçbir oyunumda 5 yıldızın altında almadım :) İlk oyunumda dahil !!!

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #56 : 14 Ekim 2009, 13:00:11 »
evet bende 5 yıldız alıyorum hep ortalamaysa çok çok çok düşük :)

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #57 : 14 Ekim 2009, 13:02:16 »
rock kolay olanıymış bu gün 5 tane 5 yıldızı aldım bende klasik müzikle başlayıp yapamamıştım ;D son iki gün kaldı şansıma   kredi kartlarıyla ilgilidir deyip bakmamıştım kampanyaya ;D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #58 : 14 Ekim 2009, 13:10:26 »
klasik bence kolay olanı rockın ortalaması daha düşük nedense. Ben o ortalamlara fazlaca guvenmiyorum. ortalamada tek yıldız bile alamamış gösteriyor ama ben çok rahat yapıyorum ben yapıyorsam herkes yapar.

Çevrimdışı Liquist*

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #59 : 15 Ekim 2009, 20:12:08 »
son 3 saat sayılır :) hadi herkeze bol şans