Bağlanılan Hatırlatmalar

• TEB çekiliş sonuçları: 26 Ekim 2009

Gönderen Konu: TEB'den Nintendo Wii ve Ipod Nano  (Okunma sayısı 14958 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı trmrv

• Yeni Kampanyacı
  • *
TEB'den Nintendo Wii ve Ipod Nano
« : 24 Temmuz 2009, 17:39:02 »
1. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek bilgisayar oyununa dayalı yarışma 01/08/2009 tarihinde saat 00:00’da başlayıp 15/10/2009 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Bu kampanya TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. tarafından MPİ’nin 29.07.2009 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99-1478-6972 sayılı izni ile Hedef Tanıtım aracılığıyla düzenlenmektedir.

2. Az Tuşlu Piyano, katılımcıların bilgisayara karşı oynadıkları piyano çalma oyununda seçebileceği 3 şarkıdan herhangi birini minimum hata yaparak çalmaları üzerine kurgulanmış bir internet yarışmasıdır. Yarışmanın amacı; piyanonun üstünden gelen daireleri iyi takip edip klavyedeki doğru harfe doğru zamanda basmaktır.

3. Kampanya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine girip piyanoyu istenilen düzende çalıp çekiliş formunda yer alan ad, soyad, adres, telefon ve yaş bilgilerini eksiksiz dolduran kişiler için geçerlidir. Piyano herkesin çalabileceği kolaylıkta basit bir tıklama olup, ekranda basılması gereken tuşlar gösterilecektir. Müziğin ritmine uygun tıklanması halinde çekiliş formunu doldurmaya hak kazanacaklardır.

4. Müziğin ritmine uygun tıklanması halinde katılımcılar 3,4 veya 5 yıldız alabilmektedirler.

5. Kampanyaya TEB müşterisi olmayanlar da katılabilir. Kampanya katılımı bir günde maksimum 5 çekiliş hakkı ile sınırlandırılmıştır. Talihliler, 26.10.2009 tarihinde Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.59 Şişli/ İSTANBUL adresinde saat 10.00’da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.

6. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişle 3 talihli Wii Sports Pack Hw White, 5 talihli iPod nano 8GB Siyah kazanacaktır. Kazanan talihliler, 28.10.2009 tarihli Radikal gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 12.11.2009 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 27.11.2009 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez.

7. Çekilişe 18 yaşından küçükler ve TEB A.Ş. çalışanları ve C-Section için hizmet veren firmaların çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.

8. Oyun tamamen beceriye dayalı olup, oyunda yüksek puan alınmasını engelleyecek veya imkansız hale getirecek herhangi bir yazılımsal mekanizma bulunmamamaktadır. Tüm yarışmacılar eşit şartlarda yarışmaktadır.

9. Skorunu bir kere kaydedip bilgilerini giren katılımcı siteden çıkmadan oynamaya devam ederse, aldığı her başarılı skor otomatik olarak sisteme kaydedilecektir. Sistem tuşa basma zamanını en doğru biçimde kaydedecek hassasiyettedir.

10. Eksik ya da yanlış beyan edilmiş bilgilere sahip yarışmacılar, ödül kazansalar dahi bu haklarını kaybederler. Bu gibi durumlarda Türk Ekonomi Bankası A.Ş.‘nin hiçbir sorumluluğu yoktur.

11. TEB A.Ş., bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.

12. TEB A.Ş. kampanya boyunca, oyun sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanılan puanları tespit etmesi durumunda yarışmacının o güne kadarki bütün oyun verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

13. Gizlilik ilkesi çerçevesinde, katılımcıların kişisel bilgileri, sahiplerinin izni olmaksızın yarışmayla ilgili kurumların dışında hiçbir kurum veya kişi ile paylaşılmayacaktır.

14. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2009, 15:40:30 Gönderen: ysr86 »
My love is vengeance thats never free

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: TEB'den Ipod Shuffle
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2009, 17:42:17 »
Ya yuh diyorum artık yani böyle cimrilikte olmaz artık , ülker krispi ayın birincisine shuffle verir oldu laptop dese neyse dicem  , Teb gibi bir banka 50. dese neyse dicemde 500. kişi diyor , eh yuh yani artık siz büyük firmasınız ya ... >:(

teşekkürler konu için  ;)
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2009, 17:44:41 Gönderen: sielanmucuk »

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2009, 17:49:05 »
ben şimdi oynadım, oyun sonunda teb'in demosuna yönlendiriyor, o başka bir kampanya zaten, bunun dışında herhangi bir bilgi almıyor. ipod verildiğine emin misiniz?

Çevrimdışı trmrv

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2009, 17:56:48 »
Ben bu oyunu başka bir sitede görüp öyle haber verdim orada öyle yazıyordu sonra bende baktım fakat göremedim.Zamanı gelmemiş olabilir diye düşündüm fakat tam da emin olamadım. :-[
My love is vengeance thats never free

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2009, 18:09:10 »
anladım. bekleyelim belki dediğiniz gibi henüz başlamamıştır. paylaştığınız için teşekkürler :)

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2009, 18:42:03 »
yakında oyunu bitiren 5000 kişiye kitap verirler  :D :D

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2009, 19:01:48 »
bencede cok cımrılık bu
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı Linkinpark_sefa

• Usta Kampanyacı
  • www.janjanli.org
« Yanıtla #7 : 25 Temmuz 2009, 23:54:59 »
sitede bulamadım yafv! :S

Değer vermek sadece matematikte işe yarar

Çevrimdışı therock77

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2009, 23:46:40 »
Az önce girip oynadım. Hakkaten süper olmuş çok eğlenceli. Burhan abi esip gürlüyor. Arada bir süre browser açıkken bırakıp başka sitelere baktım. "Benle ilgilen diye" bir çığlık attı  :D :D :D

Çekilişle 3 tane Nintendo Wii + Sports Pack ve 5 tane İpod Nano 8GB veriyorlar. Çalma durumuna göre 1'den 5'e kadar yıldız veriyorlar. 3 yıldız ve üzerinde alırsan aldığın yıldız sayısı kadar çekiliş hakkın oluyor. 3 yıldızı 2.denememde alabildim.Çok zor değil. Her gün yeni çekiliş hakkı. ;)

TEB güzel iş yapmış. Oynamak isteyenler için adres:

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2009, 00:12:09 »
Az önce girip oynadım. Hakkaten süper olmuş çok eğlenceli. Burhan abi esip gürlüyor. Arada bir süre browser açıkken bırakıp başka sitelere baktım. "Benle ilgilen diye" bir çığlık attı  :D :D :D

Çekilişle 3 tane Nintendo Wii + Sports Pack ve 5 tane İpod Nano 8GB veriyorlar. Çalma durumuna göre 1'den 5'e kadar yıldız veriyorlar. 3 yıldız ve üzerinde alırsan aldığın yıldız sayısı kadar çekiliş hakkın oluyor. 3 yıldızı 2.denememde alabildim.Çok zor değil. Her gün yeni çekiliş hakkı. ;)

TEB güzel iş yapmış. Oynamak isteyenler için adres:

açılmıyor ki  >:(