ben bugün 8 tane aldım sorun çıkmadı
nasıl aldınız?
ne yapmamız lazım bır cok kısı ayrı ayrı kasadan gecırın dıyorlar
arka sayfalarda yazmışlar onun aynısını yaptırdım farklı birşey yok
Arka sayfalarda dediğiniz neresi düzgünce yazsanız da bizler de alsak.
yahu düzgünümü var birkaç sayfa geriye gitseniz anlatmışlar detaylı olarak ben unutkan bir insanım yazdım kağıda gittim aldım kağıtta yok ortada şimdi arka sayfaları benmi araştırıp çıkariyim O_O 6. menüyemi ne giriş yapılıyormuş kart geçiyor şifre giriliyor ürün geçiriliyor işlem bitti. trip atmayın yahu -_-
Kasiyere 6 numaralı menüden şifreli işlem yapılacak hepsi ayrı ayrı her karta bi ürün deyin-
6 numaradan giriş yapıp kartı okutup şifreyi girip ürünü okutmasını söyleyin-
kasaya gittim kodlarımlar cif alıcam dedim bilmiyorum dedi bilen birini ararmısınız tıkla kazan değil dedim
aradı anlamadı
6 numaralı menüden şifre girerek işlem yapılıyo dedim gerisini kendi çözdü
kasiyerler bilmiyor 6 numaralı menüden şifreli işlem demek şart yoksa çok oyalanırsınız bende aldım her karta 1tane gerisi haftaya bakalım alabilirsek ne ala
bende vişnelik migrosta geçirdim hepsini aynı kasadan farklı kartlarla geçirdim oldu bir sorun yaşamadım yani
Ben %50 lerde sorun yaşamadım.%100 geçmedi.Her karta ayrı ayrı 50 aldım.Acaba siz 100 geçirdiniz mi?onu merak etmiştim
Cif Naturals Kelime Oyunu Kampanyası boyunca bir adet Migros Club karta 3 adet bedava ürün tanımlanmıştır. 15.10.2012 Pazartesi gününe kadar Migros Club kartı ile gelen müşterilere 1 adet ürün kampanyanın kalan haftalarında ise diğer 2 hakkını kullanabilecektir.
bakın böyle diyorrrrr
%100 ilk okutmada geçmedi.Yani ikinci olarak değil.
en az 6 7 kere oynadım bedava çıkmıyorrrrr
bende vişnelik migrosta geçirdim hepsini aynı kasadan farklı kartlarla geçirdim oldu bir sorun yaşamadım yani
Ben %50 lerde sorun yaşamadım.%100 geçmedi.Her karta ayrı ayrı 50 aldım.Acaba siz 100 geçirdiniz mi?onu merak etmiştim
evet bende 100 leri aldım 50 leri daha denemedim bile eğer müsaitseniz savaş caddesindekine bi gidin ben şimdi ordan geliyorum kız tecrübeli geçirsin sizin için
bu arada ben fakir adamım 50 likleri almıcam gibi görünüyor isteyene kod verebilirim yoksa çöpe gidecek söyliyim dedim
arkadaşlar bedava olan kaç ml.lik söylerseniz sevinirim.