önceki mesajların faydalı olanları

cif natural bulamadım, power vardı, almadım.
yarın kartsız deniyim cif natural 500 gr bulursam 
bunu alacağız değil mi ?

evet
------------------------------------------
bugün moneyin sayfasında biri almıştı açıklamıştı ondan okuduğum kadarı ile kasiyere 06 girmesini söyleyecekmişiz oradana kodu verip yapmış durun ben buraya kopyalayayım
Kadınlar Ne İster? uygulamasından kazandığım ancak 2 defadır kullanamadığım Cif Power Naturals indirim kodunu az önce Migros'ta kullanabildim.Bugün başlamış %100 ve % 50 indirim kodlarının kullanımı, kasiyere 06 menüsüne girmesini, Money Club Kart'ınızı okutmasını söyleyin ve sonra Kadınlar ne İster? Cif kodunuzu söyleyin.Ardından ürünü de geçirin, hoop indirimli ürünü aldınız.30 kasım ürün alımı için son günmüş bu arada...
-----------------------------------------
Öncelikle kasiyer kartı geçiyor 06 şifreli işlem diyor sonra şifreyi söylüyorsunuz.
sonra ürünü geçirip kapatıyor işlemi işlem tamamdır.
1 kartla 1 kod kullanılıyor.
------------------------------------------
Ayrıca karta şöyle birşey tanımlanıyor
Promosyon Adı : Cif Kelime Oyunu % 100 İndirim Kampanyası.
Açıklama : Cif Facebook sayfasında Kelime Oyunu ile aldığınız şifrenizi kasaya getirdiğinizde, CİF KREM 500 ML NATURAL alışverişinize,% 100 indirim kazanabilirsiniz. Şifrenizi 30 Kasım 2012 tarihine kadar Migros, 5M Migros ve Mjet mağazalarında Money Club veya Money Visa ile yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz. Şifrenin alışverişten once kasiyere iletilmesi gerekmektedir.
Bu yüzden 2 adet bedava alamıyoruz. kartsız deneyeceğim yarın