ya ben bu akşam migrosa gittim ama şu 6lı suları alamadığım için puan olarak yükletmiştim. bir yandan her bir kart için 3.99 luk alacak ayarlamak için uğraşırken bir yandan kolaları geçirmeye çalıştığım için cif kodlarını denemeyi unuttum
Bugün deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
kasaya cep telefonuza gelen kodla giderseniz tabiki cifi alamazsınız...
migrostaki kioslardan sms bölümü var oraya bu şifreyi giriyorsunuz ve çeki bastıryorsunuz sonra kasaya önce çeki verip ondan sonra kazandığınız cifi okutuyorsunuz ve alıp çıkıyorsunuz..
tabi bu kampanya bitmediyse 
kasiyere money kartınızıda vermeyi unutmayın(money kart+çek+kazandığınız çif) eğer yine sorun yaşıyorsanız 4441044 arayın yardım isteyin bazen kasiyerler bu üçlü şeyleri beceremiyor
hadi ya ben hep ev tel yazmıştım..pc ekranda çıkan noyu kaydettim ..o farklı mı ki? yandı mı no lar benim?
kaydettiginiz numarayı kullanacakmıssınız işte kiosklarda...deneyelim gorelim...kolay gelsin
kazandığınız kodları burda kiostan alacağınızı yazıyor, sizde kiostan sms bölümünden bu kodu girin çekinizi alın sonra money kart+kiostan çıkan çek+kazandığınız cif eğer kasiyer yine bu işi yapamazsa 4441044 yardım alın onların bu konuda daha bilgiler...
bende bugün gideceğim denemeye bakalım alabilecekmiyim