az önce 1 saat migrosla görüştük bana söylenen 1 kart 1 tane alınıyor aynı kartla şifreyi denediyseniz şifreniz yanmıştır dediler inat ettim alacağım onları kısaca şunları konuştum
YAZIKLAR OLSUN ya 3 tl lik ürün için tam 1 saatir pınar hanımla cif naturel kelime oyunu hakkında konuştuk ve çözüm sıfır bakın size yarışma koşullarının linki veriyorum Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin orada katılım koşullarında *****Cif Naturals Kelime Oyunu Kampanyası boyunca bir adet Migros Club karta 3 adet bedava ürün tanımlanmıştır. 15.10.2012 Pazartesi gününe kadar Migros Club kartı ile gelen müşterilere 1 adet ürün kampanyanın kalan haftalarında ise diğer 2 hakkını kullanabilecektir.***** ben ikinciyi alamıyorum dedim. pınar hanım her kartlara 1 ürün alabilirsiniz şifreleri aynı kartla kullanmaya çalıştıysnız şifreleriniz yanmıştır diyor.cifi arayın onlarla konuşun diyor ya ben zaten 15 gündür 20 kere migroslara gittim. hiç bir çalışanın haberi yok şartlardan. bize gelen şartlar bunlar diyor PINAR hanım. bende UNİLERİN kadınlar ne ister facebook sayfasından yukarıda yazdığım yarışma koşıllarını söylüyorum.bizi bağlamaz diyor bu mudur ya 20 gün oldu kampanya koskoca migros ve ünilever sadece reklam yaptınız. birbirinize yolladığınız kampanya koşullarından haberiniz yok. tam 1 saat konuştuk . ve sonuç yok samsunun bafra ilçesindeki annem daha 1 . yi alamadı onlara söylenen telefonunuzu verin sizi arayacağız onlara 15 gündür dönüş yok.