delisiniz siz ya bende kampanya var sandım 
ablam serbest kursude kampanya ne arar...bu sıret acıyor boyle cıkolata konularını bızde alısverıs yapıyoruz

sıret gene sen acmıstn demı bu topitanem konusunu
biarada tablet çikolata konusu açılmıştı 1Tlye alıyoduk diasa'dan

o günler aklıma geldi
enem Tugba ne almıstım ondan var ya benım kuzişe:) zırlıyodu verıyodum elıne

şimdi Bim den alıyorum gene ona Buono...sımdı ulker dısında oyle cok veren yok cıkolata fılan...Eti gerı kaldı absurd yarısmalar cıkardı
enem Tugba ne almıstım ondan var ya benım kuzişe:) zırlıyodu verıyodum elıne
şimdi Bim den alıyorum gene ona Buono...sımdı ulker dısında oyle cok veren yok cıkolata fılan...Eti gerı kaldı absurd yarısmalar cıkardı
bende bi 20 25 tane fln almştım güzeldi yaa

diasaya snra bi süre daha gittim kampanyası yoktu,olsa yine depolardık
ha birde diasa 1 alana 1 bedava snickers,bounty,twix,mars vermişti o konuyuda ben açmıştım 3 çikolata başlığım var

yok yok 4 birde milka choco keks ve triolade 1 alana 1 bedava vermişti 4 başlığım var

bu arada bimdeki bruno bisküvi var. pakedi açıyorum yamuk yumuk bisküvi,kreması dışına kaçmış,bisküvileirn bazıları ters dizilmiş

bu bisküvileri elle tek tek diziyorlar heralde,yada 5 senedir bisküvi makineleri bozuk hatalı üretiyor
delisiniz siz ya bende kampanya var sandım 
ablam serbest kursude kampanya ne arar...bu sıret acıyor boyle cıkolata konularını bızde alısverıs yapıyoruz
sıret gene sen acmıstn demı bu topitanem konusunu 
Serbeste bakmadım
okunmamışı tıkladım günlerdir bakamayınca katılabileceklerimi yeni sayfada açıyordum tek tek

bir baktım çikolata
gece gece aldığım kiloların hepsini sana ve Sirete armağan ediyorum
Biri topitanem içinde böyle knu acmstı sımdı muptelası oldum bunuda denıcem eeen kısa zamanda