Gönderen Konu: Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın  (Okunma sayısı 19786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın
« : 03 Ekim 2012, 14:57:15 »
Amerikanın dünyaca meşhur bisküvisi vardır '' Siyah Pelerinli,Beyaz Yürekli Oreo '' .onu yiyen bir daha başka bisküvi yemez efsanesi dolaşır ortalıkta. Kendisi biraz pahalı olduğu için ulaşılmaz,Türkiyede çok lüks sosyetik yerlerde yaşar,bulmakta zordur almakta. Papucu çok pahalıdır. Amerikan Pazarında görünür sürekli mekanı orasıdır.Orada bile biraz pahalıdır.

Lakin Şimdi prodüktör Migros; Milkayı aracı kullanarak, Oreo,ya düet teklifi yapmış.Nasıl ikna ettiyse artık. Gel Türkiyede seni sahnelere çıkarayım,ününe ün kat,milka ile süper bir ikili olursunuz demiş.

Ve şimdi Milka&Oreo Gösterimde.Ben 1 haftadır arıyorum bu bileti.Sonunda Migrosa Yazdım. 5 adet özel getirttim.Henüz piyasada yok Mağazada yok.Ama ben getirdim ve keyfine varamadım bu muhteşem düetin.

Artık Favorim Milka&Oreo Başkasını Tanımam  :D

DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ynt: Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2012, 14:59:32 »
olan var olmayan var, canımız çekti bak ::)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2012, 15:03:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
olan var olmayan var, canımız çekti bak ::)

yakında tüm migroslarda kaçırmayın gelince  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2012, 15:05:51 »
özel getirtmek nasıl olur ya:)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2012, 15:08:52 »
muhtesem bısey! o kadar dıyorum...sanki negroyu mılkanın ıcıne koymussun gıbı bısey...Istanbulda cok asortık kafeler bı de bunun pastasını yapmıslar fılan...oyle boyle degıl metro da gordum ben ama teyzem her sene getırırdı Almanya dan...Oreo nun kendısı de dehset...kahveye batırıyosun fılan hele fıltre kahvesıne...Allah senı ne yapmasın Sıret dibim dustu :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2012, 15:10:21 »
özel getirtmek nasıl olur ya:)

forumda şahit oldunmu bilmem,migrosa bir mail atmama bakar derim hep migros başlıklarında bir şey oldumu  :D bir mail attım işi hallettim,migros beni sever ben migrosu kırmaz beni.kan çekiyor galiba :D kalemim kuvvetlidir mailde romansal bir eda ile yazınca migros sanatçı kişiliğimden etkileniyor galiba  ;D

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2012, 15:13:51 »
ya birader neymiş bu görende ömrü uzatıyor kutsanmış bisküvi sanacak abarttıkça abarttın D:

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2012, 15:16:31 »
şunuda ekliyeyim eğer boyle yok muheteşem üstü şahane harika bişeyse bunu takliti saniyesinde yapılır piyasa oyle bi piyasaki adamlar orjinal ürün çıkmadan çakmasını yapıyorlar

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2012, 15:20:36 »
siret senın dıyet bıttımı 8)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2012, 15:21:30 »
ya birader neymiş bu görende ömrü uzatıyor kutsanmış bisküvi sanacak abarttıkça abarttın D:

birader sen bedavacı beleşçi ucuzcu olduğun için sana göre değil bu zaten hiç yeme sen.seni aşar bu fiyatı 2,45 lira :D