banada yuklenmemiş neden anlamadım
ya şuanda şok olma durumuyla birilkte bi garip oldm bende 92 money yazıyor 100 money olunca 1 mi oluyor 92 nasıl olur yaaa

yoksa 92 tl mı var ya:D:D
su an 92 tl en var pelinnn bence yanlıslık duzeltilmeden git alısveriş yap
92 nin önünde nokta var ama. bence 92 kuruş var
noktaya dikkat etmemişim evet 92 kurus galiba
Imkanszzz zatennn okdr olmasıııı
Bence her ihtimale karşı migrosa bi uğrayın
geçen gün benimde hayat sular kartlarıma 39 tl olarak tanımlanmış.Money olarak sayfalarında göremedim.Her karta 4-5 tl civarıda alış veriş edyim diyordum.O sırada doğuşun çaylarının barkotunda 4.5 tl yazıyordu.Meğer 2.5 tl ye düşmüş.Kasiyer iki tane geçireyimmi dedi.Geçir dedim.Baktım. Puan bitmedi.Sonraki alış verişeleride o karttan geçireyim dedim.Yaklaşık 40 tl den sonra geçmediler.Diğer kartı denedim.Aynısı ondada oldu.
geçen gün benimde hayat sular kartlarıma 39 tl olarak tanımlanmış.Money olarak sayfalarında göremedim.Her karta 4-5 tl civarıda alış veriş edyim diyordum.O sırada doğuşun çaylarının barkotunda 4.5 tl yazıyordu.Meğer 2.5 tl ye düşmüş.Kasiyer iki tane geçireyimmi dedi.Geçir dedim.Baktım. Puan bitmedi.Sonraki alış verişeleride o karttan geçireyim dedim.Yaklaşık 40 tl den sonra geçmediler.Diğer kartı denedim.Aynısı ondada oldu.
anlamadım ben bir şey yaa..
o bebek suları için 3.99 yüklendi diye biliyorum ben hiç de kontrol etmedim
fazla fazla acısını çıkarmasında migros.keşke söleseydiniz