Gönderen Konu: migros facebookta, arkadaşını getirene 5 tl hediye  (Okunma sayısı 10147 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
1) Katılımlarda herhangi bir sınırlama yoktur.
2) Kullanıcılar bahsi geçen uygulamaya Migros Türkiye Facebook sayfasından ya da uygulama linkinden katılabilirler. Katılabilmek için katılımcının, Migros Türkiye Facebook sayfasını beğenmesi gerekmektedir.
3) Money Club Kart numarasını ve GSM numarasını paylaşan ve uygulamaya katılarak uygulamaya en az 1 arkadaşının başarılı katılımını sağlayan tüm katılımcılar 5 Money kazanacaktır.
4) Uygulamaya 12 Eylül – 26 Eylül 2012 tarihleri arasında katılım sağlanabilir. Uygulama 26 Ağustos 2012 günü saat 15:00’da sona erecektir. 5 Money kazanımları uygulamanın sona ermesinin ardından 2 iş günü içerisinde kazananların paylaşmış oldukları Money Club Kart numaralarına yüklenecektir.
5) Money Club Kart numarasını paylaşmayan katılımcılar, uygulamadan elde edilecek olan 5 Money’i kazanamayacaklardır.
6) Aynı Facebook profili (Facebook ID) ile uygulamaya birden fazla katılım sağlanabilir ancak sadece bir kez 5 Money kazanılabilir.
7) Migros Türkiye gerekli gördüğü takdirde uygulama şartlarında değişikliğe gitme hakkına sahiptir.
8) Sahte profiller oluşturarak uygulamaya katılan ya a çeşitli teknik yöntemlerle hilekarlık yaptığı tespit edilen katılımcılar hediye kazanamaz, hakları sıralamada Money Club Kart numarasını paylaşan bir sonraki katılımcıya aktarılır.
9) Migros Türkiye, böyle bir durum olup olmadığını kontrol etme hakkına sahiptir.
10) Davet edilen arkadaşların %50’den fazlasının profil fotoğrafı olması gerekmektedir.
11) Kazanılan ürünler devredilemez, değiştirilemez ve/veya nakit karşılığı talep edilemez.
12) Katılımcılar, kazananların değerlendirilmesinde uygulamadaki nihai sistem kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar. Katılımcı, sisteme yansımayan katılımlar ve arkadaş davetleri nedeni ile hiçbir hak talebinde bulunamaz ve bu şartı katılım anında peşinen kabul eder.
13) Yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle yaşanabilecek aksaklıklardan Migros Türkiye sorumlu tutulamaz.
14) 18 yaşından küçükler uygulamaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile hediyeleri verilmez.
15) Uygulamaya katılan tüm katılımcılar uygulama kurallarını kabul etmiş sayılırlar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2012, 16:50:12 Gönderen: nesliyaren »
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı ardasugar

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Oglumun sansına artık anladım benim şansım yok...
    • Radyo Hosting Site Hosting Tasarım
Ynt: migros facebookta, arkadaşını getirene 5 tl hediye
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2012, 23:26:39 »
katılım  tarıhı 12 eylul 26  dıo bune oluo Uygulama 26 Ağustos 2012 günü saat 15:00’da sona erecektir.   anlayamadım....

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2012, 12:06:39 »
kartına yüklenen var mı sayfada sordum 2 kişi davet etmiş ve kabul etmiş olmama rağmen başarılı katılımınız yoktur diyor boyle mal kampanya yaparlarsa olacağı bu

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2012, 12:22:10 »
dilinizi yuttunuz heralde kimse cevap vermiyor

Çevrimdışı candan38

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 28 Eylül 2012, 12:29:05 »
katılımınız yok derken sanırım davetini kabul eden kişinin kart numarasını ve telefon  numarasını yazması gerekiyormuş.benim ki de yüklenmedi bakalım.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2012, 12:32:55 »
banada yüklenmemiş
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2012, 12:37:14 »
banada yüklenmemiş henüz

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2012, 13:33:07 »
kartına yüklenen var mı sayfada sordum 2 kişi davet etmiş ve kabul etmiş olmama rağmen başarılı katılımınız yoktur diyor boyle mal kampanya yaparlarsa olacağı bu

dilinizi yuttunuz heralde kimse cevap vermiyor

usluba biraz dikkat edelim lütfen.....

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2012, 13:49:37 »

ben de davet edip, kart bilgilerini giriyorum.. her şeyi tam yaptığımı düşünüyorum ama hiçbirine yüklenmedi daha :(
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2012, 13:54:39 »
ben arayıp sordum pazatresi gününden itibaren yüklemeler yapılacakmış ;) ;)