geçen gün benimde hayat sular kartlarıma 39 tl olarak tanımlanmış.Money olarak sayfalarında göremedim.Her karta 4-5 tl civarıda alış veriş edyim diyordum.O sırada doğuşun çaylarının barkotunda 4.5 tl yazıyordu.Meğer 2.5 tl ye düşmüş.Kasiyer iki tane geçireyimmi dedi.Geçir dedim.Baktım. Puan bitmedi.Sonraki alış verişeleride o karttan geçireyim dedim.Yaklaşık 40 tl den sonra geçmediler.Diğer kartı denedim.Aynısı ondada oldu.
fazla fazla acısını çıkarmasında migros.keşke söleseydiniz
ya ben bişi anlamadım bi açıklar mısnız
Sadece 1 kartıma yüklenmiş ya onu da hemen harcadım

Diğerlerine yüklenmemiş malesef

Bide airwick lerimi alıyım dedim 2 tane tek kalmıştı aldım diğerlerini alamadım ve bugün süresi doldu

acaba arasam kartıma yüklerlermi ki
Benim de kartıma yüklenmemiş
benim kartımda 2 money var ne alaka anlamadım
benim kartımda 2 money var ne alaka anlamadım 
Alışverişlerden kazanmışsınızdır
verilen cevapa bakın oysaki katılım yaptım Merhaba Nevin Özay, uygulamamıza başarılı katılımınız bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
sayfalarında hep aynı yazı var ---başarılı katılımınız bulunmamakta
migros sayfasına yazmış
Merhaba, tüm katılımcılarımızla ilgili yeniden inceleme yapılacak ve incelemenin ardından tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İlginize teşekkür ederiz.
92 tl olucağını çok sanmıyorum alt üstü arkadaş daveti onların sadece sayfalarında çoğalma oluyor
92 kuruş o..bende bi ara öyle 45 liram var sanmıştım.ama önünde nokta olanlar kuruş oluyor:))