Gönderen Konu: Numaralar Aksın 2  (Okunma sayısı 11079 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Numaralar Aksın 2
« Yanıtla #40 : 28 Haziran 2009, 16:24:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sanırım bu sefer hileciler yok,yada yapamıyorlar gerçi son ana akadar belli olmaz ama,
hayırlısı hakeden kazanır inşallah...

valla belli olmaz bu hileciler son anda çıkıyor...
inşallah hile yapan olmaz.

Çevrimdışı denizkızı35

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #41 : 28 Haziran 2009, 23:53:50 »
yarışmanın bitimine son bir hafta kala hileli puanlar ortaya çıkar şu an çok fazla yarışan yok sanırım

vaynett

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 29 Haziran 2009, 01:36:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tam olarak göremedik ama sanırım 10 830 la 1. olundu,
birde 5 arkadaşına tavsiye edersen ve onlarda uye olurlarsa 500 puan kazanıyorsun
10.830 la birinci olundu evet zaten max. puanda ilk yarışmanın kazananlarından birisiyim bunda da 1. olmak istiyorum ama süre ve max. puan denklemini çok iyi ayarlamalıyım

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 29 Haziran 2009, 02:35:41 »
merhaba,

vaynett: süre ve max. puan denklemi ne demek ben anlayamadım,bu arada geçen yarışmada kaç puan ile 1. olmuştun yazabilir misin bize

tşk

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 29 Haziran 2009, 08:58:36 »
süre ve maksimum puan denklemi ne ya. sallama gibi geldi. ortamı bulandırıyor bence. attığı mesajın hiç bir anlamı yok.
denklemden kastı oyunun yazılımı ile ilgili verileri doğru girip hile ile puan yapmak ise onu bilemem. denklemin o zaman bir anlamı olur. sanrım oyunun kodlarında var o denklemler:)
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2009, 09:01:25 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #45 : 29 Haziran 2009, 13:07:12 »
bakalım,
bir cevap yazar heralde arkadaş...

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #46 : 29 Haziran 2009, 13:21:49 »
arkadaşım çok uzun süredir bu oyunu oynuyorum ve artık piri oldum diyebilirim,çok uzun cumlelerle ve karışık yazmışsın ama oyundaki amaç çok basit,en kısa zamanda kızların doğru sıralamasını açmak ve isimleriyle sorulan soruya doğru cvp vermek,gerçekten anlattıklarını anlayamadım,ayrıca merakımdan soruyorum;geçen yarışmada hediye kazandım demişsin,kazananların puan bilgileri o kadar kısa süre ekranda kaldı ki,kimse göremedi diyebilirim,
kaç puanla sıralamaya girdin öğrenebilir miyim?

tşkler

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #47 : 29 Haziran 2009, 13:51:57 »
üzgünüm,

ben seni anlayamam çunku  ben kesinlikle hilesiz olarak rekor kırdım ve bu sayede amacımada ulaştım,
fakat sen hileden bahsediyorsun,başkalarının hakkını yiyerek birşeyler kazanacağıma,
hiç birşey kazanmam daha iyidir benim için,2. yarışmadada amacıma ulaşacağımı umıt ediyorum.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 29 Haziran 2009, 14:14:36 »
Açık açık ben hile yapıyorum diyor adam. Kaç puan yaptığını hatırlıyor mu acaba ilk oyunda?
Açıkçası ilk oyunda dışardan birinin kazandığına da inanmıyorum. Yüzde yüz tanıdıklarına gitmiştir. Çünkü son dakikada silinen sayısı da oldukça fazlaydı.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #49 : 29 Haziran 2009, 14:43:11 »
ya ben anlayamıyorum,ya sen anlatamıyorsun,eğer hakkınla kazandıysan hile yapmadıysan suç değil,
ama hakkınla değil hile yöntemleriyle kazandıysan ki en öyle algılıyorum diğer başka insanlar gibi,
o zaman evet suç ve suç işlediğini açık açık yazıyorsun,dolayısıyla ben ve benim gibi bir çok hile yapmayan insanın hakkını yediğinide ,allah yolunu açık etsin...

hile ile yada durustçe kazanmak elbetteki senin seçimin,
sadece buraya yazdın diye yorum yaptım o kadar...