Her Gün Kampanya
Türkiye'nin en büyük kampanya forumu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Hergün Kampanya
Facebook
Twitter
Yardım
Takvim
Kampanyalari Incele
Kampanyalarda Ara
Takip Ettiklerim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Her Gün Kampanya
»
Kampanyalar
»
Biten Kampanyalar
(Moderatör:
gamzemehmet
) »
Numaralar Aksın 2
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Aşağı git
Gönderen
Konu: Numaralar Aksın 2 (Okunma sayısı 11060 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eagle20
Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Numaralar Aksın 2
«
Yanıtla #30 :
26 Haziran 2009, 01:12:11 »
hımmm
benimde 9830 du en fazla Benim PC pek iyi olmadığı için yavaşlıyo oyun
ayrıca o süreye daha iyi puan olması gerekiyoo bütün numaraları alamadın mı sen:?
«
Son Düzenleme: 26 Haziran 2009, 01:14:56 Gönderen: eagle20
»
brcnhr
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #31 :
26 Haziran 2009, 11:22:36 »
hayır o sureye o puan alınıyor,zaten hangi sn.de hangi puanın kazanıldığı sabit değişmiyor,
şuanki rekorum 69 sn ile 10760 zaten bundan sonrada en fazla 1-2 sn duşer o kadar dahası yok,
hayırlısı bakalım kazanabilecek miyiz?
eagle20
Deneyimli Kampanyacı
«
Yanıtla #32 :
26 Haziran 2009, 14:12:58 »
doğru ben puanlama da hata yapmışım
o süreyi de yapması zor yaaaa benim 105 sn oluyo bakalım ilerde ne yapcaz
inşallah hile yapanlar çıkmazda ödül kazanırsın.
nejdet26
Ziyaretçi
«
Yanıtla #33 :
26 Haziran 2009, 20:45:57 »
brcnhr o süreyi nasıl yapıyorsun?? kaç kişi uğraşıyorsunuz??
brcnhr
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #34 :
27 Haziran 2009, 00:23:47 »
neden direk bana yazdın anlayamadım???
benden başkada yapanlarda var,ayrıca yapılamayacak bir puan değil benim en iyi puanlarımı aynı oyunda yapmam halinde çok daha iyi puan yapabilirim,sanırım biraz uğraşman lazım,ayrıca tek başıma yapıyorum.
Archancan
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #35 :
27 Haziran 2009, 13:39:23 »
Yeni başlayanlar için genel bilgi vereyim. Yarışma 2 aydır var. Şu an devam eden 2. yarışmadır. 1. yarışmada 10780 ve üstü puan alanlar ödülleri kazanmışlardır. Birinci yarışma daha çok deneme aşaması gibi olmuştur, çünkü oyunu hazırlayan şirketin hileye karşı mücadelesi içinde geçmiş olup, her gün hile yapan ve hatta yapmayan kişilerin silinmesi gibi olaylara sahne olmuş ve ilginç bir şekilde bitmiştir. 2. yarışma da ise henüz silinen yarışmacıya rastlamadım. (belki fazla takip etmediğimden kaynaklı da olabilir).
Yarışmaya katılanlar genelde tek başlarına oynarlar. Çünkü yüksek puan yapabilen kişiler için en hızlı oynama şekli budur. 1. yarışmada yaptığım puanın aynısı yapmış halde beklemekteyim şu anda (Phantomx5). Eğer birinci yarışmadaki gibi son dakika atraksiyonları olmazsa ödül kazanırım gibi gözüksede yarışma süresi boyunca hiç ismi cismi duyulmayan 6 kişiyi son anda önünüze koyabiliyorlar. bu bilgiler ışığında oyunu oyanayan arkadaşlara başarılar dilerim.
Not: kanaatimce en yüksek yapılabilir skor 10.800 dür. Ama bunu yapmak milyonda 1 ihtimal dahilindedir. Yakın zamanda 10.780 yapabileceğimi düşünüyorum ama daha fazlasını denemeye niyetim yok. Üstü olursa tamamıyla şans eseri olur.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper
eagle20
Deneyimli Kampanyacı
«
Yanıtla #36 :
27 Haziran 2009, 15:55:20 »
1. aramızdan yanii hayırlısı olsun bakalım hile yapanlar çıkmaz inşallah kazanırsın...
anladığım kadarıyla bu oyun bilgisayarın iyi olmasından kaynaklanıyo
kendi bilgsayarm da 135 sn. süreler yaparken abiminkinde 105.sn ye yapıyorum isimler daha hızlı oluyo oyunda buda süreyi çok etkiliyo tabi
Neyse oynayanlara başarılar... ben 68 sn. leri pek yapamıcam gibi gözüküyo
Archancan
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #37 :
27 Haziran 2009, 17:39:33 »
Bir ek bilgi daha vereyim. Şu anda hile yok gibi gözüküyor oyunda ama açık söyleyeyim şüphelendiğim biri var. Ben oyunu 68 saniyede bitirip 10770 aldım ama zihuatanejo 66 saniyede bitirmiş görünüyor.
hemen onun da açıklamasını yapayım. Puanlarının sonu 5 ile biten kullanıcılar oyunda hata yapmış oluyorlar. Yüksek puanlar için konuşmak gerekirse oyunu oynayan kişi bir yerde kızların sırasını şaşırıyor. Kızların sırasını şaşırmak, ondan 25 puan ve 3 saniye ceza kesilmesine neden oluyor. Yani oyun sonunda yapmış olduğu puandan 55 puan daha fazlasını alabilecekken daha düşük bir puan alıyor. Listedeki zihuatanejo oynadığı oyunda hiç hata yapmasaydı 25 puanı kesilmeyecek ve 3 saniye beklemeyecekti ve de 10790 puan alacaktı.
Diceksiniz ki 10790 alınamaz mı diye? Zor da olsa alınabilir ama şunu da göz ardı etmemek gerekir 10790 yapabilen bir oyuncu (iyi skorların yüzde 99.9 u oyunu hatasız bitiren oyuncuların skorlarıdır) çok rahat bir kaç deneme sonunda 10750 yapabilir. Hatta sonra değil öncesinde bile yapmış olmalıydı!!!
Not: Joker kullanmayı gerektirecek hata yapıyorsanız oyunu baştan oynayın çünkü kafadan 125 puanınız gidiyor demektir.
«
Son Düzenleme: 27 Haziran 2009, 18:57:22 Gönderen: Archancan
»
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper
ozlemce108
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #38 :
27 Haziran 2009, 18:57:33 »
8120 yapabildim:(
brcnhr
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #39 :
28 Haziran 2009, 15:23:25 »
sanırım bu sefer hileciler yok,yada yapamıyorlar gerçi son ana akadar belli olmaz ama,
hayırlısı hakeden kazanır inşallah...
Yazdır
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
5
6
7