Gönderen Konu: Numaralar Aksın 2  (Okunma sayısı 11086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Numaralar Aksın 2
« Yanıtla #50 : 29 Haziran 2009, 15:44:16 »
ooo vaynet DH'tan bilmezmiyim..kampanya kralı
tofita nick baris83: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı zihuatanejo

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #51 : 29 Haziran 2009, 16:21:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bir ek bilgi daha vereyim. Şu anda hile yok gibi gözüküyor oyunda ama açık söyleyeyim şüphelendiğim biri var. Ben oyunu 68 saniyede bitirip 10770 aldım ama zihuatanejo 66 saniyede bitirmiş görünüyor.

hemen onun da açıklamasını yapayım. Puanlarının sonu 5 ile biten kullanıcılar oyunda hata yapmış oluyorlar. Yüksek puanlar için konuşmak gerekirse oyunu oynayan kişi bir yerde kızların sırasını şaşırıyor. Kızların sırasını şaşırmak, ondan 25 puan ve 3 saniye ceza kesilmesine neden oluyor. Yani oyun sonunda yapmış olduğu puandan 55 puan daha fazlasını alabilecekken daha düşük bir puan alıyor. Listedeki zihuatanejo oynadığı oyunda hiç hata yapmasaydı 25 puanı kesilmeyecek ve 3 saniye beklemeyecekti ve de 10790 puan alacaktı.

Diceksiniz ki 10790 alınamaz mı diye? Zor da olsa alınabilir ama şunu da göz ardı etmemek gerekir 10790 yapabilen bir oyuncu (iyi skorların yüzde 99.9 u oyunu hatasız bitiren oyuncuların skorlarıdır) çok rahat bir kaç deneme sonunda 10750 yapabilir. Hatta sonra değil öncesinde bile yapmış olmalıydı!!!

Not: Joker kullanmayı gerektirecek hata yapıyorsanız oyunu baştan oynayın çünkü kafadan 125 puanınız gidiyor demektir.  

Arkadaşlar başkaları nasıl oynuyor bilmiyorum ama biz iki kişiyle oynuyoruz. Arkadaş kızların isimlerini tutuyor. Ben de sıradan giderek cevapları veriyorum. Oyuna yeni başlamış bir insan da değilim. İlk yarışmada kıl payı kaçırdım. Hepinizi dürüst olmaya davet ediyorum. Hile, hurda, denklem çözme yerine doğru düzgün oynasanız da normal insanlar da bir şeyler kazansa. Ayrıca kızların soruları da hep aynı çıkıyor. Toplamda 33 kız var. Kızların resimlerini teker teker alıp sorularının cevabını da ezberledim. Bilmeden konuşmayalım lütfen. phantomx gibi istediği skoru atabilen bir insan değilim. Oyun videomu da isteyene göderebilirim. Tek kişiyle oynancak bir oyun değil. Kendine güvenen videosunu koyar bakarız napıyor.

Aha da kızların resimleri

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 29 Haziran 2009, 16:33:37 »
Peki anlat bakim 10735 i nasıl yaptın?
10740 yapmak 10735 yapmaktan çok çok daha kolay iken hem de :)
Kılpayı demişken ilk oyunu 1. iken son dakika eklenenleri ile 7. bitirmiştim. İstediğim puanı yapabiliyor olsam ödül kazanırdım di mi?
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2009, 16:52:48 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı elninom

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #53 : 29 Haziran 2009, 16:44:38 »
Oyun ilk başladığında vaynett nickini listenin en başında görmüştüm. tam puanını hatırlamıyorum ama 11 bin 12 bin gibi yüksek puan yapmıştı. Daha sonra liste silinmişti.

Çevrimdışı zihuatanejo

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #54 : 29 Haziran 2009, 16:59:02 »
O puanı öylesine yaptım. Bir kızın sırasını yanlış bildim. Şimdi skor atsam vaynet önümde bitecek. Alemin akıllısı ben miyim. Yarışmanın başından kasayım. Puan atabilsem dediğin gibi 10740 yapmak varken 10735 gibi bir yanlışlı puanı atacak kadar da salak değilim.Acele edince karışıyor. Kolay yapılmıyor öyle skor. Denk geldi o oyunda birini karıştırdık öyle oldu. O skoru bile kaç oyunda yaptım. Dediğim gibi herkes videosun paylaşsa keşke..

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 29 Haziran 2009, 17:06:49 »
Bak kendi ağzınla söylüyorsun kaç kere de yaptığını. Ben mesela önce 10700 yaptım, sonra 10740, daha sonra 10770 ve 10780 ve hiç 10790 yapmadım. Ama sen o kadar oynayıp birden 10735 yapabiliyorsun. Sonu 5 ile biten puan pek olmaz ilk 10 da.
ayrıca video da gönderirim, tek başına nasıl oynanıyormuş görürsün.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı zihuatanejo

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #56 : 29 Haziran 2009, 17:19:42 »
Bak kendi ağzınla söylüyorsun kaç kere de yaptığını. Ben mesela önce 10700 yaptım, sonra 10740, daha sonra 10770 ve 10780 ve hiç 10790 yapmadım. Ama sen o kadar oynayıp birden 10735 yapabiliyorsun. Sonu 5 ile biten puan pek olmaz ilk 10 da.
ayrıca video da gönderirim, tek başına nasıl oynanıyormuş görürsün.

Ne desem boş. Videonu gönder arkadaşım. Ben de gönderecem. 10735 yaptıysam benim suçum mu. Öyle oldu. Nadir oluyorsa napıyım yani. Emek ve şans işi bu. Üç saatte 10700'ü geçemediğim de oluyor. On dakkada yüksek skor yaptığım da. Gönder videonu,uğraşıp sizler için çekip göndercem videomu. Başka söze gerek yok. Yorumu olan PM'lesin. Çok uzadı bu mesele.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 29 Haziran 2009, 17:20:50 »
Sana bişey demiyorum artık vaynett sen açık açık söylüyorsun neyin ne olduğunu. seni yakalamayanlar utansın. ben olsam oynama sürelerinden bişeyler yakalamaya çalışırdım. bizim gibi ilk oyunda yüzlerce kez oynadığını sanmıyorum. ama olan oldu. ikinci oyunda zaten insanların eli alıştığı için daha az oynayacaklardır.
Claude Pepper

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 29 Haziran 2009, 21:40:43 »
burası yine kimin hile yapıp yapnadığının tartışma yeri oldu yaaaa
ondan sonra da konuyu kapatıyolar
hile yapan eğer  kazandığı şeyi gönül rahatlığıyla kullanıcaksa söylicek birşey yok
ben de hileden anlasam baktım oyunda hile yapan var bende yapardım açıkcası , ama anlamıyorum orası ayrı :D :D

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #59 : 29 Haziran 2009, 22:03:05 »
bende katılıyorum,bence bu konuyu kapatalım,hile yapanın umrumda değilse hakkıylamı aldığı,almadığı o zaman yapacak bişey yok,axe ın bunu bulması ve düzeltmesi lazım,
herkese bol şans başka diyecek birşey yok ...