0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir ek bilgi daha vereyim. Şu anda hile yok gibi gözüküyor oyunda ama açık söyleyeyim şüphelendiğim biri var. Ben oyunu 68 saniyede bitirip 10770 aldım ama zihuatanejo 66 saniyede bitirmiş görünüyor.hemen onun da açıklamasını yapayım. Puanlarının sonu 5 ile biten kullanıcılar oyunda hata yapmış oluyorlar. Yüksek puanlar için konuşmak gerekirse oyunu oynayan kişi bir yerde kızların sırasını şaşırıyor. Kızların sırasını şaşırmak, ondan 25 puan ve 3 saniye ceza kesilmesine neden oluyor. Yani oyun sonunda yapmış olduğu puandan 55 puan daha fazlasını alabilecekken daha düşük bir puan alıyor. Listedeki zihuatanejo oynadığı oyunda hiç hata yapmasaydı 25 puanı kesilmeyecek ve 3 saniye beklemeyecekti ve de 10790 puan alacaktı. Diceksiniz ki 10790 alınamaz mı diye? Zor da olsa alınabilir ama şunu da göz ardı etmemek gerekir 10790 yapabilen bir oyuncu (iyi skorların yüzde 99.9 u oyunu hatasız bitiren oyuncuların skorlarıdır) çok rahat bir kaç deneme sonunda 10750 yapabilir. Hatta sonra değil öncesinde bile yapmış olmalıydı!!!Not: Joker kullanmayı gerektirecek hata yapıyorsanız oyunu baştan oynayın çünkü kafadan 125 puanınız gidiyor demektir.
Bak kendi ağzınla söylüyorsun kaç kere de yaptığını. Ben mesela önce 10700 yaptım, sonra 10740, daha sonra 10770 ve 10780 ve hiç 10790 yapmadım. Ama sen o kadar oynayıp birden 10735 yapabiliyorsun. Sonu 5 ile biten puan pek olmaz ilk 10 da. ayrıca video da gönderirim, tek başına nasıl oynanıyormuş görürsün.