0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birinci sırada iki kişi var nası olcak şimdi bu iş ikisinedemi hedıye verceksınız......
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirinci sırada iki kişi var nası olcak şimdi bu iş ikisinedemi hedıye verceksınız...... keske oyle olsaydı ama dıger arkadasımında kazanmasını ısterdım ,uzun zaman sonra sans bana da ugradııı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirinci sırada iki kişi var nası olcak şimdi bu iş ikisinedemi hedıye verceksınız...... keske oyle olsaydı ama dıger arkadasımında kazanmasını ısterdım ,uzun zaman sonra sans bana da ugradıııtebrik ederim sizi umarım o şans bızede ugrar.
sıtede bı sıkıntımı var yoksa benım bağlantım ile mi alakalı. çoğu zaman tıklanmıyor kutucukların bazılarına.
8 Mayıs gününün en başarılı oyuncusu Işık Hanım oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Snopy SN-11 USB 2.0 1+1 Hoparlör artık Işık Hanım'ın; hediye yola çıktı bile. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına gelsin.