Gönderen Konu: Puan Tarlası: bol ödüllü oyun hediyeler dağıtmaya tüm hızıyla devam ediyor  (Okunma sayısı 28984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NumanY

• Yeni Kampanyacı
  • *
merhabalar arkadaşlar teşekkür ederim :) şuanlık rekor bende. Tiyo ile alakası yok siteye üye oldum 3 . oynayışımda o puanı aldım şans ile alakalı . İnternet kampanyalarında biraz şanslı olduğumu düşündüğüm için denemek istemiştim zaten :) Herkese bolşans

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
merhabalar arkadaşlar teşekkür ederim :) şuanlık rekor bende. Tiyo ile alakası yok siteye üye oldum 3 . oynayışımda o puanı aldım şans ile alakalı . İnternet kampanyalarında biraz şanslı olduğumu düşündüğüm için denemek istemiştim zaten :) Herkese bolşans
  ne dıyelım tebrıklerr sansınız hep boyle olur ınsallah
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
inş beni geçen olmaz şimdilik en yüksek benim  ::)

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
Herkese iyi günler ve bol şanslar arkadaşlar :)
Saat 12:00 itibariyle sıralamalar;

Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
aklımda şu soru işareti kaldı en yüksek puanı alan kişi siteye yeni üye olmuş ilk mesajıda buraya yazmış düşündürücü
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
aklımda şu soru işareti kaldı en yüksek puanı alan kişi siteye yeni üye olmuş ilk mesajıda buraya yazmış düşündürücü

Kesinlikle soru işareti kalmasına gerek yok akıllarda. Bu forumdan hediye kazanmış ve hediyesine ulaşmış insanlar da olduğunu hatırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu forumdan daha çok hediye kazanan arkadaşlar olacaktır. O zaman soru işaretleri kalkar akıllardan umarız.
Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
ben bu siteden 3 adet hediye kazandım hatta 2 sini son 1 dk a kala oynadığım oyunlarla kazandım belki o gün son bir dk kalana kadar lider olupta  sonra hediyeyi nasıl alamadıklarına şaşırmışlardır ama şans işte hiç belli olmuyor kutularda tesadüf ne çıkarsa bunun ben inanmıyorum bir formülü olduğuna sistem dağıtıyor kutuları sadece şans tamamiyle diye düşünüyorum

Çevrimdışı NumanY

• Yeni Kampanyacı
  • *
ceyda hanım herhangi bir katakulle yok aklınızda soru kalmasın ben bundan 1 ay oncede 100 000 minik kutucuk içinden sony digital fotoğraf makinesi kazandım en yakın örnek o ve dahasıda var. şans meselesi yani :) şansınız açık olsun

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
Herkese 7 Mayıs oyunu için bol şanslar ve iyi eğlenceler.
6 Mayıs gününün en başarılı oyuncusu Yeter GÜLŞEN oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Ama henüz hediyesini seçmedi :) Kendisini şimdiden tebrik ediyoruz.