Gönderen Konu: Puan Tarlası: bol ödüllü oyun hediyeler dağıtmaya tüm hızıyla devam ediyor  (Okunma sayısı 29801 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ardasugar

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Oglumun sansına artık anladım benim şansım yok...
    • Radyo Hosting Site Hosting Tasarım
birinci sırada iki kişi var nası olcak şimdi bu iş ikisinedemi hedıye verceksınız...... :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
birinci sırada iki kişi var nası olcak şimdi bu iş ikisinedemi hedıye verceksınız...... :D
  keske oyle olsaydı  ama :)  dıger arkadasımında kazanmasını ısterdım ,uzun zaman sonra sans bana da ugradııı
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı NumanY

• Yeni Kampanyacı
  • *
sıtede bı sıkıntımı var yoksa benım bağlantım ile mi alakalı. çoğu zaman tıklanmıyor kutucukların bazılarına.

Çevrimdışı ardasugar

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Oglumun sansına artık anladım benim şansım yok...
    • Radyo Hosting Site Hosting Tasarım
  keske oyle olsaydı  ama :)  dıger arkadasımında kazanmasını ısterdım ,uzun zaman sonra sans bana da ugradııı

tebrik ederim sizi umarım o şans bızede ugrar.  :D :D :D

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
8 Mayıs gününün en başarılı oyuncusu Işık Hanım oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Snopy SN-11 USB 2.0 1+1 Hoparlör artık Işık Hanım'ın; hediye yola çıktı bile. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına gelsin.

Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet

tebrik ederim sizi umarım o şans bızede ugrar.  :D :D :D

Günün sıralamasında aynı puanı alan iki kullanıcı arasından o puanı ilk alan kullanıcı sistem tarafından 1. nitelendirilir ve hediye seçmeye hak kazanan kullanıcımız olur.
Diğer kullanıcımızın da kazanmasını çok isterdik  :)
Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
sıtede bı sıkıntımı var yoksa benım bağlantım ile mi alakalı. çoğu zaman tıklanmıyor kutucukların bazılarına.

Sistemde bir sorun görünmüyor ama tekrar tekrar incelenecektir. İlginiz ve uyarınız için teşekkürler.

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
8 Mayıs gününün en başarılı oyuncusu Işık Hanım oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Snopy SN-11 USB 2.0 1+1 Hoparlör artık Işık Hanım'ın; hediye yola çıktı bile. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına gelsin.

cook teşekkürler puan tarlası sans bir kere daha bana ugradı :)
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
Puan Tarlası hediye dağıtmaya tüm hızıyla devam ediyor.
Rekabet ederek, eğlenerek rakiplerini geç, bugünkü hediyenin sahibi sen ol!

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Birşey sorsam.  Günlük listedeki kişilerin oynama sayılarını da yazar mısınız?

Mesela 09.05.2012 tarihinde günlük listedeki arkadaşların oynama sayıları nedir?