Gönderen Konu: cheetos angry birds ile hergün kazan  (Okunma sayısı 54141 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: cheetos'la hergün kazan
« Yanıtla #130 : 02 Mayıs 2012, 20:56:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Puanları bende şimdi gördüm zaten belliydi hile kullanılacağı ben daha herkes duymadan hileler kullanılmadan bir şeyler kazanmak istiyordum.
5. Bölümde o puanın yapılması imkansız domuzların hepsi ölünce zaten 50.000 puan geliyor taşların kırılması 500 getiriyor diye biliyorum 60-70 tane taş var zaten 130.000 yapmak bile imkansızken 200 nedir abi geriye bir de kaç kuş kalıyo kim bilir bu kampanyada fos çıktı 200.000 yapmak imkansız bunu bile bile adamın hesabını kapatmıyorlarsa yapacak bir şey yok aldığımız kiloyla ve harcadığımız paralarla kaldık :S
birde sadece o değil adamlar ipad leri sömürmüş hep "A " başlayan soyadlardan gına geldi bunların yüzünden >:(

sadece A değil bir de Ç'ler var onlardan gına geldi bana da her yerde isimleri var.

Bu arada 3 dk sonra peluş geliyor sanırım :D

Şu soyadı ilk harfi konusunda ciddi değilsinizdir umarım.  Hepsi A olsa ne olacak veya Ç olsa ne olacak? Geri kalan harfleri biliyor musunuz ki hemen birşeyler ima etmişsiniz. Sömürmek falan ne alaka. 

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #131 : 02 Mayıs 2012, 21:02:10 »
Burada oyanyipta hile oldugunu bile gile gikinida cikartmayanda var.. Demekki keyifLer saglam..

Ben gıkımı çıkardım ama ajansa bunu dün siz kendi mesajınızda söylemiştiniz zaten.  Buraya yazmak fayda vermez ajansa yazın diye. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.  Bunun dışında umarım diğer arkadaşlar da yazmıştır.

Burada üç tip grup var.

Birinci grup dürüst oynuyor ve yetenekli taktik geliştirip kendilerine akrabalarına falan oynuyorlar. Bunların büyük bir kısmı da teknosa çekleriye uğraşıyorlar ve çeklerin sayısı da fazla olduğu için bu duruma ilgisiz olabilirler.

İkinci grup da dürüst oynuyor fakat o kadar da yetenekli değiller. Bunların bir kısmı  birşey kazanamadığı  gibi burada soyadlarının ilk harflerinden yola çıkıp insanları karalamaya falan çalışıyor.

Üçüncü grup hileci kesim. Bunlar zaten her yarışmada varlar.  Bunların düne kadar başarıya ulaştıklarını pek sanmıyorum.  Çünkü oyun global bir oyun ve gediklerinin pek fazla olmadığını düşünüyorum. Dünkü de umarım silinecektir.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2012, 22:00:33 Gönderen: berserk »

Çevrimdışı .:.cagatay.:.

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #132 : 02 Mayıs 2012, 21:06:39 »
Hileyle ilgili yazmışsınız aynı şekilde bende tepkimi dün akşam verdiğiniz linklerde belirttim. dürüst oynuyorum belli bir süre bir şey yapamadım ama şu an oyun tecrübesi kazandım yavaş yavaş bir şeyler yapıyorum ayrıca umarım hilecilerin hepsi tespit edilip hesapları kapatılır.

Çevrimdışı jackshephard

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #133 : 03 Mayıs 2012, 20:20:21 »
bende 2.bölümden peluş kazanabildim geçenlerde,168 puanla 16.olarak kazanmıştım,şimdi 2.bölümün puanları düşmüş , 4.bölümün puanları tavan yapmış,herkes 200tl çek için kapışıyor en çok rağbet orada,en fazla 143 yapabildim 4.bölümde 12.olmuştum,şimdi bu puanla ilk 20 bile olmuyor,işim çok zor,ve son olarak 4.ve5. bölümdeki 198 ve 200 puanları nedir öyle,bunları yapan insan olamaz   :o

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #134 : 04 Mayıs 2012, 17:25:09 »
elimde 6 tane cococola kodu var cheetos koduyla değiştirmek ısteyen varsa her türlü anlaşırız :) :) :)

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #135 : 05 Mayıs 2012, 23:03:52 »
hile kuskulari devam ediyor fakat henuz herhangi bir gelisme olmadi. wanda digital kesinlikle cok ilgisiz ve hicbir sekilde geri donus yapmiyor. bu durumun boyle devam etmemesi lazim

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #136 : 05 Mayıs 2012, 23:04:44 »
Hile jer yeri kapladı zaten elleseler ellerlerdi şimdiye kadar..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #137 : 05 Mayıs 2012, 23:28:12 »
Bu kadar ilgisizlik de fazla ama. Maillere bile cevap vermez mi bir ajans.  Yarışma sonunda silerlerse de hiçbir anlamı kalmaz. Çünkü hilecilerin olduğu gün son bölümü hiç oynamıyorum bile.

Çevrimdışı defeatist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #138 : 07 Mayıs 2012, 17:58:06 »
her ödülden birartane alabiliyormuyuz bu oyunda  ve son zamanların en iyisi bölümüne de kaldığımız da hediyeleri almış olsak bile macbook lara hak talep edebiliyormuyuz. ben2,bölümden peluşu kazandım talep ettim. bile şimdi 4,bölümden  200 lira teknosa alışveriş çeki  kazanırsamm bunuda talep ede bilirmiyim? bu çok önemli eğer sadece tek bir hediye alabiliyorsak çok anlamsız.

Çevrimdışı Tifosi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #139 : 07 Mayıs 2012, 18:36:41 »
Her ödülden 1 adet kazanabilirsiniz.
Toplamda 1 ödül değil, bir peluş kazanmışsınız, yapabilirseniz diğer ödüllerden de kazanabilirsiniz