her ödülden birartane alabiliyormuyuz bu oyunda ve son zamanların en iyisi bölümüne de kaldığımız da hediyeleri almış olsak bile macbook lara hak talep edebiliyormuyuz. ben2,bölümden peluşu kazandım talep ettim. bile şimdi 4,bölümden 200 lira teknosa alışveriş çeki kazanırsamm bunuda talep ede bilirmiyim? bu çok önemli eğer sadece tek bir hediye alabiliyorsak çok anlamsız.
Hatta şöyle örnek vereyim. Diyelim 3. bölümde 100 TL teknosa çeki kazandınız. 4. bölümde ilk 10'a girip 200 TL'lik teknosa çeki de kazanabilirsiniz.
bir şekilde ajansla irtibata geçmeyi başardım. ayrıca bugün sıralamada çok daha anormal bir durum var. 3. bölümde ilk 6 sıradaki kişilerin hepsinin de puanı 10400 gerçekten çok ilginç. umarım ajans bu duruma en kısa sürede dur der
aynı puan alanlar hepsi aynı kisi farklı hesaplarla oynamış sadece
dün hiç girmedim ama 3. bölümde yaşanan durumda çok ilginç hiç bir şey yapmıyorlar gerçekten ve ben artık sadece 2. bölümde oynuyorum en iyi yaptığım yer orası ve bugün 2. kez peluş kazanacağım sanırım. zaten artık arkadaşlardan ordan burdan elime geçen şifrelerle oynuyorum gidip şifre için cips almıyorum. Ajansın bu durumla ilgilenmemesi çok kötü çok saçma ve ilgisizce yakında hile yapmayan herkes tek tek oynamamaya başlar zaten...
aynı puan alanlar hepsi aynı kisi farklı hesaplarla oynamış sadece
aynı kişi olduğunu biz de biliyoruz önemli olan sisteme müdahale edip etmemiş olması
1 günde 6 farklı hesaptan aynı puanı alıyorsa küsüratına kadar puanı ayniysa bariz belli yani manipüle yaptıgı
puan kopyalayan uyanık (!) şahıs adlarını bir bir sildiricem listeden merak etme, yaptığın uyanıklık içinde patlayacak sana söz veriyorum

:
biraz önce fritolay m. hizmetleri ile görüştüm, konuştuğum bayan hile yapılan ve aynı ip den oynanan hesapların tespit edilmekte olduğunu ve bu hesapların silineceğini söyledi. önceki günler içinde aynı uygulamayı yapıp yapmayacaklarını sordum kesin birşey söylemedi ama muhtemelen hepsi silinir dedi.
puan kopyalayan uyanık (!) şahıs adlarını bir bir sildiricem listeden merak etme, yaptığın uyanıklık içinde patlayacak sana söz veriyorum
:
Adam 4. bölümü de kopyalamaya başlamış.
bu yaptığı hareket yüzünden gerçek yaptığı puandanda olacak