Gönderen Konu: cheetos angry birds ile hergün kazan  (Okunma sayısı 54216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
Ynt: cheetos'la hergün kazan
« Yanıtla #120 : 01 Mayıs 2012, 23:43:35 »
bn hepsinede yaptım oh ne ala memleket biz alalım cheetosları onlar toplasın ödülleri.keyiflerine diyecek yok maşallah hileyle alana o aldığı hediyeler haram olsun ama emeğiyle alanlara bizim forumdan da var 1 kaç kişi onlara helal olsun.  başka denicek bişey yok. >:(
lonesome cowboy

Çevrimdışı ONUR_345241

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #121 : 01 Mayıs 2012, 23:48:57 »
2 mayısa girmeden 2 mayısın rekorlarını gösteriyor ne iş anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 01 Mayıs 2012, 23:49:49 »
2 mayısa girmeden 2 mayısın rekorlarını gösteriyor ne iş anlamadım
20:30 da yenileniyor.

lonesome cowboy

Çevrimdışı .:.cagatay.:.

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #123 : 02 Mayıs 2012, 00:45:50 »
Puanları bende şimdi gördüm zaten belliydi hile kullanılacağı ben daha herkes duymadan hileler kullanılmadan bir şeyler kazanmak istiyordum.
5. Bölümde o puanın yapılması imkansız domuzların hepsi ölünce zaten 50.000 puan geliyor taşların kırılması 500 getiriyor diye biliyorum 60-70 tane taş var zaten 130.000 yapmak bile imkansızken 200 nedir abi geriye bir de kaç kuş kalıyo kim bilir bu kampanyada fos çıktı 200.000 yapmak imkansız bunu bile bile adamın hesabını kapatmıyorlarsa yapacak bir şey yok aldığımız kiloyla ve harcadığımız paralarla kaldık :S

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 02 Mayıs 2012, 17:12:25 »
Puanları bende şimdi gördüm zaten belliydi hile kullanılacağı ben daha herkes duymadan hileler kullanılmadan bir şeyler kazanmak istiyordum.
5. Bölümde o puanın yapılması imkansız domuzların hepsi ölünce zaten 50.000 puan geliyor taşların kırılması 500 getiriyor diye biliyorum 60-70 tane taş var zaten 130.000 yapmak bile imkansızken 200 nedir abi geriye bir de kaç kuş kalıyo kim bilir bu kampanyada fos çıktı 200.000 yapmak imkansız bunu bile bile adamın hesabını kapatmıyorlarsa yapacak bir şey yok aldığımız kiloyla ve harcadığımız paralarla kaldık :S
birde sadece o değil adamlar ipad leri sömürmüş hep "A " başlayan soyadlardan gına geldi bunların yüzünden >:(
lonesome cowboy

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #125 : 02 Mayıs 2012, 18:19:10 »
zarif kocam bugün epey bir cips almış gelmiş ama hepsinin üzerinde parapuan yazıyor:))sen bunlarla oynarsın dedim
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #126 : 02 Mayıs 2012, 18:21:24 »
zarif kocam bugün epey bir cips almış gelmiş ama hepsinin üzerinde parapuan yazıyor:))sen bunlarla oynarsın dedim
:D :D :D

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #127 : 02 Mayıs 2012, 18:38:48 »

Yazık ya, çok kötü olmuş. Açılmamış olanları iade edin bari. Genelde iade kabul ediyor marketler.

Çevrimdışı .:.cagatay.:.

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #128 : 02 Mayıs 2012, 20:27:27 »
birde sadece o değil adamlar ipad leri sömürmüş hep "A " başlayan soyadlardan gına geldi bunların yüzünden >:(

sadece A değil bir de Ç'ler var onlardan gına geldi bana da her yerde isimleri var.

Bu arada 3 dk sonra peluş geliyor sanırım :D

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #129 : 02 Mayıs 2012, 20:29:39 »
Burada oyanyipta hile oldugunu bile gile gikinida cikartmayanda var.. Demekki keyifLer saglam..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...