bende dün gittim kartımda yüklenmiş görünüyor cappy ler ama kasada düşmedi fiyatı.zateen burda arkadaşlar yazmıştı.ilk cappy kampanyasından kazanıpta alabilenler alabiliyor yazmıştı.ben ilk cappy kampanyasını yüklememiştim kartıma.zannedersem o sebepten ötürü şu an yüklediğim için fiyatta düşme olmadı.
onla alakalı degil bence cunku bende ilk cappy kamp almamstm ama dün ürünleri alınca indirim düştü
bende dün gittim kartımda yüklenmiş görünüyor cappy ler ama kasada düşmedi fiyatı.zateen burda arkadaşlar yazmıştı.ilk cappy kampanyasından kazanıpta alabilenler alabiliyor yazmıştı.ben ilk cappy kampanyasını yüklememiştim kartıma.zannedersem o sebepten ötürü şu an yüklediğim için fiyatta düşme olmadı.
yanında başka bir ürün daha almalıydınız veya kasiyere 1 kuruş ekleyin demeniz lazımdı
yanında başka bir ürün daha almalıydınız veya kasiyere 1 kuruş ekleyin demeniz lazımdı
alakası yok... ben ilk kampanyadan alamamıştım ama dün 2 ayrı kartla aldım
evet arkadaş doğru döylüyo kasiter bana diğer ürünleri birlikte geçirelim dedi
son 3 tane kalmıştı onları da ben aldım ve çok sevdim şeftali parçacıkları var içinde ve soğuk içince lezzetli bişeymiş hemen bitti
ilk kampanyadan aldığım karta capyy yüklenmemiş 700 kuruş ödemiştim daha önce olmayan karttan yüzde yüz aldım
arkadaşlar perşembe günkü tıkla kazan resmi olarak siteden yayınlanmadı.vs..... bu hafta perşembe günü tıkla kazandan meyve suyu alan kampanyaya katılanlar damla su tıkla kazanına katılamayacakmış.ben öyle duydum.böyle bişi duyan varmı
ARKADAŞIM AĞRI DOĞUBAYAZITTAN tıkla kazan kampanyasına katılıp cheescake kazanmıştı.Fakat orada yokmuş.Olmayan yerlerde direkt karta bedeli tanımlanıyor mu yoksa müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor?
ARKADAŞIM AĞRI DOĞUBAYAZITTAN tıkla kazan kampanyasına katılıp cheescake kazanmıştı.Fakat orada yokmuş.Olmayan yerlerde direkt karta bedeli tanımlanıyor mu yoksa müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor?
bende de benzer bi durum oldu facebook sayfasına yazdım yüklemişler parasını
arayabilirisniz tabi hızlı olur
ben aradım müş hizmetlerini migrostakilerin arayıp ellerinde olmadığını söylemesi gerekiyomuş ondan sonra yüklüyorlar
capyy aldım 1 adet cheskekdende 1 adet prilimide aldım yüzde yüz tutumus hepsi 28lıra tutu kasıyere tıkla kazan dedim bakısını görmelıydınız:))