Gönderen Konu: Migros-Facebook Tıkla Kazan Damla Su hediye ediyor  (Okunma sayısı 27763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Migros-Facebook Tıkla Kazan Damla Su hediye ediyor
« Yanıtla #260 : 25 Mart 2012, 10:51:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende dün gittim kartımda yüklenmiş görünüyor cappy ler ama kasada düşmedi fiyatı.zateen burda arkadaşlar yazmıştı.ilk cappy kampanyasından kazanıpta alabilenler alabiliyor yazmıştı.ben ilk cappy kampanyasını yüklememiştim kartıma.zannedersem o sebepten ötürü şu an yüklediğim için fiyatta düşme olmadı.
onla alakalı degil bence cunku bende ilk cappy kamp almamstm ama dün ürünleri alınca indirim düştü

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #261 : 25 Mart 2012, 10:53:37 »
bende dün gittim kartımda yüklenmiş görünüyor cappy ler ama kasada düşmedi fiyatı.zateen burda arkadaşlar yazmıştı.ilk cappy kampanyasından kazanıpta alabilenler alabiliyor yazmıştı.ben ilk cappy kampanyasını yüklememiştim kartıma.zannedersem o sebepten ötürü şu an yüklediğim için fiyatta düşme olmadı.

yanında başka bir ürün daha almalıydınız veya kasiyere 1 kuruş ekleyin demeniz lazımdı

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #262 : 25 Mart 2012, 11:47:47 »

yanında başka bir ürün daha almalıydınız veya kasiyere 1 kuruş ekleyin demeniz lazımdı

alakası yok... ben ilk kampanyadan alamamıştım ama dün 2 ayrı kartla aldım
evet arkadaş doğru döylüyo kasiter bana diğer ürünleri birlikte geçirelim dedi

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #263 : 25 Mart 2012, 12:01:43 »
son 3 tane kalmıştı onları da ben aldım ve çok sevdim şeftali parçacıkları var içinde ve soğuk içince lezzetli bişeymiş hemen bitti  :(

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #264 : 25 Mart 2012, 19:38:05 »
ilk kampanyadan aldığım karta capyy yüklenmemiş 700 kuruş ödemiştim  daha önce olmayan karttan yüzde yüz aldım

Çevrimdışı mert_188

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #265 : 25 Mart 2012, 21:51:35 »
arkadaşlar perşembe günkü tıkla kazan resmi olarak siteden yayınlanmadı.vs..... bu hafta perşembe günü tıkla kazandan meyve suyu alan kampanyaya katılanlar damla su tıkla kazanına katılamayacakmış.ben öyle duydum.böyle bişi duyan varmı

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #266 : 25 Mart 2012, 23:54:11 »
ARKADAŞIM AĞRI DOĞUBAYAZITTAN tıkla kazan kampanyasına katılıp cheescake kazanmıştı.Fakat orada yokmuş.Olmayan yerlerde direkt karta bedeli tanımlanıyor mu yoksa müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor?
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #267 : 26 Mart 2012, 00:02:11 »
ARKADAŞIM AĞRI DOĞUBAYAZITTAN tıkla kazan kampanyasına katılıp cheescake kazanmıştı.Fakat orada yokmuş.Olmayan yerlerde direkt karta bedeli tanımlanıyor mu yoksa müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor?

bende de benzer bi durum oldu facebook sayfasına yazdım yüklemişler parasını

arayabilirisniz tabi hızlı olur

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #268 : 26 Mart 2012, 00:03:56 »
ben aradım müş hizmetlerini migrostakilerin arayıp ellerinde olmadığını söylemesi gerekiyomuş ondan sonra yüklüyorlar

Çevrimdışı gncglgcr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #269 : 26 Mart 2012, 00:06:24 »
capyy aldım 1 adet cheskekdende 1 adet prilimide aldım yüzde yüz tutumus hepsi 28lıra tutu kasıyere tıkla kazan dedim bakısını görmelıydınız:))
 ;D ;D