0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
capyy aldım 1 adet cheskekdende 1 adet prilimide aldım yüzde yüz tutumus hepsi 28lıra tutu kasıyere tıkla kazan dedim bakısını görmelıydınız:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincapyy aldım 1 adet cheskekdende 1 adet prilimide aldım yüzde yüz tutumus hepsi 28lıra tutu kasıyere tıkla kazan dedim bakısını görmelıydınız:)) bende 4 tae pril kazandım o bakışları tahmin edebiliyorum
ben aradım müş hizmetlerini migrostakilerin arayıp ellerinde olmadığını söylemesi gerekiyomuş ondan sonra yüklüyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincapyy aldım 1 adet cheskekdende 1 adet prilimide aldım yüzde yüz tutumus hepsi 28lıra tutu kasıyere tıkla kazan dedim bakısını görmelıydınız:)) bende 4 tae pril kazandım o bakışları tahmin edebiliyorumbende iş yerindeydim.ama mesaimin bitmesine 15dk kala bi bakaıym dedim o sıra başlamış.bende çoktan bitmiştir diyordum.şans işte ohh süper ben işte olduğum için katılamıyorum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincapyy aldım 1 adet cheskekdende 1 adet prilimide aldım yüzde yüz tutumus hepsi 28lıra tutu kasıyere tıkla kazan dedim bakısını görmelıydınız:)) bende 4 tae pril kazandım o bakışları tahmin edebiliyorumbende iş yerindeydim.ama mesaimin bitmesine 15dk kala bi bakaıym dedim o sıra başlamış.bende çoktan bitmiştir diyordum.şans işte ohh süper ben işte olduğum için katılamıyorum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincapyy aldım 1 adet cheskekdende 1 adet prilimide aldım yüzde yüz tutumus hepsi 28lıra tutu kasıyere tıkla kazan dedim bakısını görmelıydınız:)) bende 4 tae pril kazandım o bakışları tahmin edebiliyorumbende iş yerindeydim.ama mesaimin bitmesine 15dk kala bi bakaıym dedim o sıra başlamış.bende çoktan bitmiştir diyordum.şans işte ohh süper ben işte olduğum için katılamıyorum...evet aynen piril kampanyası 5 3 çeyrek kala başlamıştı ama bulunduğum yerden girmem imkansız....
bana ketçap tanımlanmıştı dün aldım yüzde yüz çok ilginç bazılarına cappy bazılarına ketçap tanımlamış zaten duvarında bile herhangi bir bilgi yoktu nerden çıktı nasıl oldu anlamadım hemde pek inanmamıştım ama karttan düştü dün aldım ketçap:)firmanın kendisinin bile haberi yokken bunu bulan arkadaşı yılın kampanyacısı ilan etmek lazım alkışlıyorum kendisini tebrikler erçekten başarılarının devamını dilerim