Gönderen Konu: First  (Okunma sayısı 30675 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: First’ten günün sorusu
« Yanıtla #210 : 28 Mart 2012, 23:56:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
10 kişin 7 sinin aynı olduğuna yemin et? Kimin yeteneği varsa kazansın bende 1 tane kazandım hiç de gocunmuyor isterse aynı kişi bütün hediyeleri alsın demek ki yeteneği var alıyor helal da olsun öyle profesyonel kişiler var ise
Yemin et derken ?? Kazananların profiline gir bak, boşu boşuna yemin ettirtme bana :) O da senin görüşün.. Yapıcak bişey yok. Ama gerçekten yetenek, başkalarının buraya sonu ''  :( '' ile biten smileylerini görüpte hala kazanma istegi ve hırsı da yetenek.. görmezden gelme yeteneği :)
10 kişinin hep 7 tanesinin aynı kişiler olduğuna. Bilmiyorum hiç dikkat etmedim sadece arada sırada kazananın sayfasına girip tweet sayısına baktım bayağıda vardı kimininki binlerce kiminin ki 100'lerceydi.
İnsanoğlunun doyumsuz olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız her zaman olduğunun daha iyisini ister ve fazlasını. Sadece şu var ben 1 tane kazandım ama hiç kazanamayanlar da var onlarda kazansın diye düşünebilir ama Bunu normal bir insan düşünebilir ama bunu KAMPANYACI olan kişinin asla öyle birşey düşünmesi söz konusu değildir. Adı üstünde KAMPANYACI=BELEŞCİ bu kavramı bildikten sonra daha nasıl iinsiyatif düşünülebilir ki , herkes kazanmak için yarışıyor kampanyacının işi bu zaten. O yüzden 1 den fazla kazanmadığım halde kazananlara birşey deme hakkını kendimde bulmuyorum bilgiye dayalı olmasa bile yinede hız faktörü olarak bir yetenek istiyor.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #211 : 29 Mart 2012, 00:04:14 »
Ben zaten 2, 3 kazanana bişey demiyorum. Ac gözlüyüz tekle yetinemeyiz. Ama abartıp her gün en az 1 tane alan veya diger yöntem sayesinde aynı gün birden fazla alanlar hakkındaki görüşlerimi söylüyorum, hakaret etmeden... Diger arkadaşlarda kendi düşüncelerini.. Ama sanırım görüşlerimizi kendimize saklamamız gerekecek.. :)

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #212 : 29 Mart 2012, 00:11:23 »
Normali 1 insanın 1 kere kazanması tabi ki.sadece kendisi için 3 adeti geçiyorsa insanın elini vicdanına koyması gerekiyor.Yanlış düşündüğünü sanmiyorum sadece kazanan kişinin kendi vicdanıyla alakalı birşey, -niye kazandın sen , deme hakkımız yok ama onunda bir yerde +ben neyapıorum böyle yaa, demesi gerek.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #213 : 29 Mart 2012, 00:15:49 »
Normali 1 insanın 1 kere kazanması tabi ki.sadece kendisi için 3 adeti geçiyorsa insanın elini vicdanına koyması gerekiyor.Yanlış düşündüğünü sanmiyorum sadece kazanan kişinin kendi vicdanıyla alakalı birşey, -niye kazandın sen , deme hakkımız yok ama onunda bir yerde +ben neyapıorum böyle yaa, demesi gerek.
Zaten bişey demiyorum, demiyoruz.. Görüşlerimizi belirtiyoruz.. Bunu da yapamazsak forumun ne anlamı kalır ki :D Neyse yarın olsunda.. Yeni bir gün, yeni bir soru ve yeni bir şanss ;D

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #214 : 29 Mart 2012, 00:18:57 »
Birileri kendini diğer insanlardan ezik görüyor demekki, sonuçta herkes 1 klavye ve 1 mausla katılıyor :D

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #215 : 29 Mart 2012, 00:21:17 »
Birileri kendini diğer insanlardan ezik görüyor demekki, sonuçta herkes 1 klavye ve 1 mausla katılıyor :D
Ve 1 pc + 1 baglantı lazım :) klavye, mause farketmiyor ama hız gerekliyse bağlantı hızı, saglam bir sistem de lazım ;D

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #216 : 29 Mart 2012, 00:27:47 »
Zaten bişey demiyorum, demiyoruz.. Görüşlerimizi belirtiyoruz.. Bunu da yapamazsak forumun ne anlamı kalır ki :D Neyse yarın olsunda.. Yeni bir gün, yeni bir soru ve yeni bir şanss ;D
Kazananlara niye kazanıyorlar diyorsunuz ya :) İyide forum kamp.larda haberdar olmak, kamp.hakkında yardımcı olup bilgilerimizi arttırmak için:) kimin kaç tane kazandığı değil ki :) Bunda şans senden yana olmaz başkaları üst üste kazanır diğerinde senin içn kolay olan bildiğin şeyler olur sen sürekli kazanırsın başkalarıda sana söyler 'bizde kazanalım oynama daha' diye :) Bu işler böyle ;) Yarın bildiğin ve hızlı  cevaplayabileceğin soru olur umarım.:)

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #217 : 29 Mart 2012, 00:34:53 »
Kazananlara niye kazanıyorlar diyorsunuz ya :) İyide forum kamp.larda haberdar olmak, kamp.hakkında yardımcı olup bilgilerimizi arttırmak için:) kimin kaç tane kazandığı değil ki :) Bunda şans senden yana olmaz başkaları üst üste kazanır diğerinde senin içn kolay olan bildiğin şeyler olur sen sürekli kazanırsın başkalarıda sana söyler 'bizde kazanalım oynama daha' diye :) Bu işler böyle ;) Yarın bildiğin ve hızlı  cevaplayabileceğin soru olur umarım.:)
Forum paylaşma alanı, düşüncelerimiz, fikirlerimiz de dahil olmak üzere :D Ben kazandım zaten, hedefim forumdan birilerine.. Gerci ben yavas kalıyorumda.. Deneyecegim, olursa aklımda bi-iki kisi var.. Hayırlısıı :D

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #218 : 29 Mart 2012, 00:38:45 »
okitya kazanacağın birisi benim dimi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #219 : 29 Mart 2012, 00:40:54 »
Ben kacirmisim bunu .genelde kacta sinir olmaya basliyorsunuz :D