0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de avonun ruj oyununda 3 gün peşpeşe kazanınca oynamayı bıraktım daha fazlası içime sinmedi bu kadar yeter dedim. kazanmak, ismini görmek güzel birşey ama kesin kazanacağını bile bile kimseye şans vermemek o kişinin vicdanına kalmış. ben hiçbir zaman 1den fazla kazananlardan rahatsız olmadım hep nasip veya başarıdır dedim. hatta bu konularda kazanacakları kesin olduğu için bir çok kişiye yardım ettiler takdir de kazandılar. amaa kazanamayanların veryansınlarına bakarak pişkin pişkin gülünüp inadına kazanıp dalga geçilmesi yok mu, en tiksindiğim şey sadece oBuradan 5, 6 veya 7 kere kazananlar eminim ki çekilişli veya şanslı yarışmalarda boş geçiyordur, boş geçecektir.. Bi yerden cıkacaktır, çok kafaya takmamak gerek aslında
ben de avonun ruj oyununda 3 gün peşpeşe kazanınca oynamayı bıraktım daha fazlası içime sinmedi bu kadar yeter dedim. kazanmak, ismini görmek güzel birşey ama kesin kazanacağını bile bile kimseye şans vermemek o kişinin vicdanına kalmış. ben hiçbir zaman 1den fazla kazananlardan rahatsız olmadım hep nasip veya başarıdır dedim. hatta bu konularda kazanacakları kesin olduğu için bir çok kişiye yardım ettiler takdir de kazandılar. amaa kazanamayanların veryansınlarına bakarak pişkin pişkin gülünüp inadına kazanıp dalga geçilmesi yok mu, en tiksindiğim şey sadece o
15 koli kazandım ohh hiç kazanamaynlar var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin15 koli kazandım ohh hiç kazanamaynlar var armağan yarın bana kazansana hayrına
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin15 koli kazandım ohh hiç kazanamaynlar var armağan yarın bana kazansana hayrına ne haddime ben atariyle oynarken sen 10 parmak kullanıyodun bu cümleyi biyerden hatırladınmı