neden bu kadar cok kazanmak istiyorlar herkes kazansın 1 kazandık 2 kazandık bırak başkalarıda kazansın sonra kampanyacılar için demedikleri kalmıyor insanların bu hırs neden anlamıyorum ki arkadaş 2 sakız için hakaret duymak hoşmu yani yada insanlar haram olsun diyolar bunu da mı duymuyor defalarca kazananlar acaba
dünkü soruda tek taşta iki kuş yapmıştır millet. Baskasına etiket olamasın diye diğer nickini yazmıştır ve onlada kazanmıştır

birde fazla azanım hakkında şunları diyeceğim millet benim o ları ,nescafeleri,eti paketlerini... paket paket alıyor o zaman kendi yaptıkları aç gözlülük olmuyor burada birden fazla kazanılanların ki oluyor? Niye çünkü kendisi kazanamadıya ondan. Kendisi kazansın adım gibi eminim ne olursa olsum tekrar diğer nickle şansını deneyecektir. Ben 5 tane verilirken kazanmıştım ve 3 sayfa falan beğeniliydi onuda hani bikaç şey beğenmiş olayım diye beğendim ark. 0 dı . Bu kampanya için oraya üye olmuştum ve ilk denemede kazanmıştım. Sonradan buradaki facedeki twettirdeki profil resimim aynı ve daha önceden forumdan da ö.m. Olarak mesajlaştığım kişi benim için fake v.s. Dedi o ve bir kaç kişi daha öyle yorumlar yazdı hakikatten yazıklar olsun. Birde o isyan eden kişi gofretonun kampanyasında kılıktan kılığa girmişti , ne kadar adresi varsa artık 10larca her hafta kılıktan kılığa girdi şempaze etti kendini. İşin ilginç yanıda o zaten insanoğlu böyle işte. Kendi sürekli kazandığı zaman birşey yok başkası sürekli kazanıp kendisi kazanamayınca sürekli kazanan kişilerden beger olup kazanmanın tadını çıkarıp yüklendiği kişilerden daha çok kez kazanma hırsına giriyor.
Ekleme: Bende 1 tane kazandım fakat 5-10 tane kazanana hiç gocunmuyorum isterse 50 tane kazansın çünkü sebebi örnek verecek olursam. 1 kişi yarışma sırasında kendi yeteneğiyle 1 adet kazanabiliyor. Yine bu üsül uygulanıp soru zor olursa kimse bilmiyorsa kişininde diğer nickleri yarışmaya hazırsa 5 ödülün 5 nide o alırsa pek hoş olmaz. Fakat oy lu yani çekilişli kampanya olursa benim 1 tane çekiliş hakkım olup onun 10 tane nicki olup hepsinden katılırsa işte o zaman benim hakkımı yer ve o zaman itiraz etme hakkım mantıklıdır. Yeteneğiyle kazanılan ödülde pek karşı çıkılamaz.
Ülen 2 sakız yüzünden çocuklar gibi kavga ediyorsunuz..Yakışmıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Roman gibi yazmıssın, hikayeler anlatmıısn da.. Okuyan vardır belki benim gibi... Benimo yu örnek vermissin.. Benimoda isteyen istedigi kadar kazandı. ilk 100 falan filan yoktu.. keza nescafe... Ama bu öyle degil. Har hafta ilk 10 diyorlar ama ilk 10'un 7 si aynı kişi. Şimdiye kadar 100 kişiye verdi toplasan en faz 20 kişidir, gerisi aynı.. Sonucta bu da benim görüşüm, 2 alır 3 alır da 4, 5, 6 alması
bana göre dogru degil. Ben düşünürüm alamayanları, kazanamayanları.. Onlar düşünmez belki kendilerinden başkalarını
O değil de en çok trendyolu kıskandım suya sabuna dokunmadan kazandı adamlar
10 kişin 7 sinin aynı olduğuna yemin et? Kimin yeteneği varsa kazansın bende 1 tane kazandım hiç de gocunmuyor isterse aynı kişi bütün hediyeleri alsın demek ki yeteneği var alıyor helal da olsun öyle profesyonel kişiler var ise
üstelik şansa dayalı bir yarışmada değil bilgiyle kazanılan bir yarışma
10 kişin 7 sinin aynı olduğuna yemin et? Kimin yeteneği varsa kazansın bende 1 tane kazandım hiç de gocunmuyor isterse aynı kişi bütün hediyeleri alsın demek ki yeteneği var alıyor helal da olsun öyle profesyonel kişiler var ise
Yemin et derken ?? Kazananların profiline gir bak, boşu boşuna yemin ettirtme bana

O da senin görüşün.. Yapıcak bişey yok. Ama gerçekten yetenek, başkalarının buraya sonu ''

'' ile biten smileylerini görüpte hala kazanma istegi ve hırsı da yetenek.. görmezden gelme yeteneği
Konu neden bu kadar uzadı anlamış değilim. İşin içine hile hurda girmediyse, sahte hesaplarla yüzlerce oy verilmediyse veya başka herhangi bir dalavere yapılmadıysa, sadece hız ve pratik zekanın önemli olduğu bu yarışmayı gerçekten hakeden kazanmıştır ve kazanıyordur da. Aynı kazananın defalarca kazanması normal bir durum mu derseniz, ki bence değil, bu onun vicdanına kalmış bir şeydir. Ama burada kimse kimseye haram olsun, hakkımı yedi tarzından şeyler yazamaz. Yazsa da zaten boş konuşmuş olmaktan öteye gidemez.
Herkes burada bir sürü kampanyaya katılıyor ve bir sürü şey kazanıyor. Ben şimdiye kadar tüm kampanyalarda sadece bir tane kazandım kenara çekildim diyen arkadaş varsa ben ona sadece helal olsun derim, tebrik ederim. Ama en azından bir kampanyada bile 2 veya daha fazla ödül kazanmış olan arkadaşların buraya bu tarz şeyler yazmaları da aynı şekilde iki yüzlülüğe girer. O yüzden dikkatli olalım ve birbirimizi kırmayalım.
Eğer gerçekten kendisinin yüzde yüz masum olduğuna inanan arkadaşlar varsa konuya aynı şekilde yazmaya devam etsinler. Çünkü bu onların gerçekten de hakları. Ama aksi durumdaki arkadaşların yazdıklarını kusura bakmayın ama samimi bulamıyorum.