beğeniben çözüm buldum buna herhalde....
şimdi bu beğenili olan uygulamalar da söyle bişey olsun....eşitlik olur bari...
her uygulamaya giren tek sefer beğenebilecek ve illa beğenecek uygulamaya girince beğeni çıkacak beğenmeden uygulamayua giremeyecek...uygulama her açıldıgını daha önce uygulamayı kullanan 3 kişi yada nebıleyım 2 kişi çıkacak onlardan bırını yenı uygulamaya gıren kişi begenecek...

alın size begeni
evet istemiyoruz beğenili yarışmalar
beğenili yarışma olsa bile ajansların takip etmesi gerekiyor sistem geliştirip aynı pc den 2 den fazla oy kullanılmamalı böylece kimsye haksızlık olmaz herkes de fake hesap dolu kendi işlerini kendileri hallediyorlar çeteleşme oldu artık bence bi dur denmeli
Nefret ediyorum beğenili yarışmalarından. Çevresi olmayan kaybediyor baştan.
Genelde bende beğenili yarışmalardan uzak durmaya çalışıyorum.
istemememizle kalıyoruz firmalar kulak asmıyor
ben bu tarz yarışmalara bakmıyorum bile ama firmaların umrunda değil onlar ya beğeni sayısını arttırma peşinde yada ürünleri ajanslar kendi tanıdıklarına kazandırma peşinde anlamış değilim..
nereye baksam beğenili yarışma bakıorum fake hesaplar almış başını gitmiş 2000 kusur arkadaşları var bazılaının facede yani herkesi mi eklemiş anlamıyorum ki ve de her şeye katılıyorlar doymadılar bi türlü çok moralim bozuluyo ole olunca çekilişle bile dahafazla sans var bence