Gönderen Konu: En Fazla Beğeniye Ödül Veren Kampanyaları İstemiyoruz Diyenler....  (Okunma sayısı 3834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gkymrc

• Usta Kampanyacı
    • Kokla Dünyayı
firmaları taciz etmek lazım çünkü genel olarak ajanslar tarafından yönlendiriliyorlar çok azının bünyesinde sosyal medya yöneticisi sıfatıyla birileri çalıştırılıyor. Muhtemelen bu beğeni işi de ajansın kolayına gidiyor, ya da işletmeye ben size en az 5000 beğeni sağlarım dediğinde işletmenin bunların fake olduğundan haberi yok yani ajans işletmeyi de kandırıyor. Bunların tamamını tek bir metinde toparlayıp tüm büyük işletmelerin info'larına atmak lazım ama 100 200 kişi değil tüm forum olarak yapılmalı örgütlü olarak.Adamlar arap baharını yaptı biz de kampanya baharını yapalım:)
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2012, 19:09:42 Gönderen: gkymrc »
Lütfen takip :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
referans linklerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
şu ara gıcık olmayın please. bende varım bakınimzamda . fotoğraf makinam yok benim .istiyom işte

Çevrimdışı ahmettalha

• Deneyimli Kampanyacı
hep destek tam destek

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
kendimi üzecek yarışmalardan uzak duruyorum,beğenili yarışmlarda hiç şansım yok çünkü fake hesabım yok,çekilşlerde azda olsa şansım var ...sizi sonuna kadar destekliyorum
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
Nefret ediyorum bazen ödüllerin cazibesine kapılsam da çoğu zaman uzak durmaya çalışıyorum. :-\
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
ben ısrarla her yarışmada duvara yazıyorum
gerçek olduğumu biliyorlar zaten kendi ismimi kullanıyorum zaten
birgün bütün sayfa sahipleri yasaklayacak beni ama napabilirim
philipsin yarışmasına ilk gün yazdım sonra resim yükledim ama yüklediğim katagoride fake in öncü isimlerinden birisini gördüm tüm hevesim kaçtı
bir tarafım sen oyunu topla matraşta olduğu gibi belki elenirler sen kazanırsın diur öteki taraftan böyle başlayıpta yarı yolda kalmak boşuna çabalamak ta istemiyorum zira zamanın zaten kıstlı ondada tüm zaman ve enerjimi oy toplamaya vermek istemiyorum :(
hatta bugün birisi takas varmı dedi
evet var ama şimdi vaktim yok 600 tane dedim:)))ne düşündü acaba  ;D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
en iyi ihtimalle ip kontrolü oluyor ama o bile yinede forumdan eşden dosttan topladığımız oylar sebebiyle amacına ulaşmıyor hangimiz gerçekten kim hakediyo ona oy vereyim diye bakıyoki (yanlız forumda en çok oy toplayanda benim :) )

neyse özetle bu protestonuzu destekliyorum elimden ne yardım gelirse yapmaya hazırım
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2012, 00:50:08 Gönderen: beyondparadise »

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
lerzan, 600takasi duyunca bence yeni faceler acmaya gitmstir. :-)
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı ERMAN29

• Usta Kampanyacı
evet bende istemiyorum. herkesi zor duruma sokuyorlar.... :'(

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
ben de çok hevesleniyoreum ama hep boş, en iyisi oyun çekiliş  ;)