Gönderen Konu: En Fazla Beğeniye Ödül Veren Kampanyaları İstemiyoruz Diyenler....  (Okunma sayısı 3819 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
Bu tarz kampanyaların amacından saptığını düşünüyorum hem biz katılımcılar için hem de kampanyayı düzenleyen firma için kesinlikle amacına ulaşan kampanyalar değil bunlkar ve maalesef facebook kaynaklı pek çok kampanya bu şekilde düzenleniyor.

Bir firmanın kampanya düzenlemesi reklam içindir tanıtıım içindir hepimizi biliyoruz ki 1000 in üzerinde sahte facebbok adresine sahip insanlar var hatta 2000-3000-4000 facebook hesabına sahip bir kaç kişiyi de biliyorum.
Firma bu şekilde düzenlediği kampanyada yeterli reklamı tanıtımı yapamıyor çünkü katılan beğenen paylaşan kişliler maalesef ki çoğunlukla aynı kişiler ve benim gibi pek çok kampanya sever de bunu bildiği için bu tarz kampanyalara katılmıyoruz.

Yani firma 15.000-20.000  kişi katılmış sanıyor ancak düzenlenen kampanyada gerçek yarışan kişi 15-20 tane bu sahte faceye sahip kişiler..Bu durumda nerde kaldı tanıtım? Nerde kaldı reklam ?

Bu tarz düzenlenen  kampanyalar amacına ve halka değil sadece belirli kişilere hizmet ediyor bu kadar basit bunu mail olarak kampanyayı böyle düzenleyen ajansların hepsine göndereceğim

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
haklısın vaynet hemde ne sapma beğenmeli olunca hemen kapatıyorum biliyorumki kazanamıycam çok sevinipte büyük hüsranla kapattığım yarışmalar oldu hep kısmet değilmiş dedim ama gönül ister keşke beğenili olmasa
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
oy verenler beğenenlerde çekilişe katılsa sorun ortadan kalkacak.oy toplarken bu çok sıkıntı oluyor.oy istiyorum abi ben ne kazanıyorum diyorlar  ;D sen kazanamıyorsun bir şey dediğimde oy vermekten vazgeçiyor  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı aktas533

• Acemi Kampanyacı
  • **
Kesinlikle. Bu iş fake hesap açan ve bu hesaplar ile katılım yapanlardan dolayı çekilmez hale geldi. İşi o kadar ileri götürmüşler ki 500 fake hesabı 20 tl gibi rakamlara satan kişiler var. Bu işi resmen ticarete dökmüşler. Şu kadar beğeniye şu kadar para şeklinde yapıyorlar. Bir haftadır ne kadar arkadaşım akrabam varsa hepsine tek tek mesaj attım aradım ulaştım anca 130 beğeni zor buldum. Fake hesap açan kişiler bir gecede 190 beğeni ve üzeri yapabiliyorlar. Durum böyle olunca insanda yarışma arzusu falan kalmıyor. Yarışmaya başladığımda birinciydim, şuan kazanıp kazanamayacağımdan emin bile değilim.  >:(
Erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar.. Kadın millettir; devleti yalnızca "o" ayakta tutar.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
evet bişeyler yapalım bu konudaa bencede iyi fikir ben hiç beğenili şeylere katılmıyorum anca bilmem kaç kişiyi beğendiren herkesin kazandığı yarışmalar olursa onlara katılıyorum bi tek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
oy verenler beğenenlerde çekilişe katılsa sorun ortadan kalkacak.oy toplarken bu çok sıkıntı oluyor.oy istiyorum abi ben ne kazanıyorum diyorlar  ;D sen kazanamıyorsun bir şey dediğimde oy vermekten vazgeçiyor  ;D

evet ya biri vardı listemde ronaldonun 1i için davet yollayayım kabul edermisin dedim  "neki bu" dedi .. "top veriyolar dedim :D sende kazanırsın 11 kişi lazım sadece" dedim. "amaan  bende top çok" dedi.  ee benm isteği kabul ediver sadece madem dedim .. Yok dedii etmedii sildim bende onu

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
kampanya dediğin yarışma olacak herkes eşit şartta yarışacagı yarışma   facede oyunlar gıbı en yuksek puan alan 1 kişi yada 2 -3 - 5 kişiye verılecek yarışmaya gırıp yarışacaksın puanı göreceksın puan sıralamasını göreceksın kazanıp kazanmadıgını sen belırleyeceksın ...

ne bu boyle begen yok paylas :)

yok efendım saat tam 14de ilk begenene ılk maıl atana  boyle kampanya ben ıstemıyorum ...

Çevrimdışı berken

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • oy verilir alınır
ben begenili yarısmaların artmasını istiyorum 

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
ben begenili yarısmaların artmasını istiyorum  

??? ???  ::)
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı erimce

• Deneyimli Kampanyacı
ben hiç adil bulmuyorum bu tür yarışmaları....fake hesaplar bu beğeniler yüzünden türedi...