Gönderen Konu: En Fazla Beğeniye Ödül Veren Kampanyaları İstemiyoruz Diyenler....  (Okunma sayısı 3853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
Lütfen destek arkadaşlar destekkkk istemiyoruz böyle kampanyalar burayı eminim ki ajanslar firmalar da takip ediyordur

Çevrimdışı melek61

• Usta Kampanyacı
evet kesinlikle istemiyorum. her yer sahte hesaplarla doluyor. :(

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
sevgililer gününe özel hemen her kampanya beğenili  :( bizi beğenmiyorlar da mı başkalarının beğenilerini istiyorlar  :P

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
aynen ben hiç katılmıyorum kendimi de üzmüyorum
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı gülen8080

• Usta Kampanyacı
evet istemiyorum hepinize katılıyorum

Çevrimdışı gülen8080

• Usta Kampanyacı
bazen hem ödülü küçük oluyor hemde beğeni koyuyor olurmu böyle

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
ya okadar güzel hediyeler koyuyolarki ödülleri kazanamayacıgını bile bile insan katılmak isitiyor ama sonuş hüsran hüsran hüsrannnn

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
bende genel destek açılmadıkça katılmıyorum.. sinir ediyor beğenililer beni.. :-\
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
yukarıda son 3 mesajı yazan arkidişler bana oy verin bari  ;D philips destekten yazdım  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
bi de şöyle bir şey var,en şıradışı ya da en güzel fikri istiyorlar ama en çok beğeni alan yorumun(!) hiçbir albenisi,hiçbir orijinalliği olmuyor,ama 300-400kişi beğeniyor  :D mesela en sıradışı sevgi sözcüğünüzü yazın demişlerse,en çok beğeni alanın yorumu "seni seviyorum" oluyor. hani özenip bir şeyler yazanlara bakıyorum,kimse beğenmemiş ya da 1-2 kişi beğenmiş. yazık ya