Gönderen Konu: Ülker çikolata çekiliş kampanyası  (Okunma sayısı 35001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeumyang

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Ülker çikolata çekiliş kampanyası
« Yanıtla #40 : 09 Mart 2012, 17:58:00 »
ülkerin operatorlere tl ve konusma veren kampanyaları güzeldi bu celilislerde hic sansım yok
Denizler imparatoru

Çevrimdışı guvenkoksal

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • ... karada değil, ya dalışta yada atlayışta ...
    • facebook.com/guvenkoksal41
« Yanıtla #41 : 09 Mart 2012, 20:15:10 »
Ödülleri görünce insan dayamıyor, paraya kıymışlar...
"Ya Rabbi! Yalnız sana ibadet eder ancak senden yardım dileriz. Bize doğru yolu göster." Fatiha Suresi 5-6

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #42 : 10 Mart 2012, 22:37:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben ilk hafta icin 150 200 lira arasi bir butceyi gozden cikardim ne yalan soyliyim.. Sonraki haftalar rutin 3  5 yollariz..
ülker nestle gibi artık önceden hazırlanıyor. son kullanma tarihi 01.2013 olanlardan itibaren 02.2013 yazanları da alabilirsiniz. Denenmiştir, şifreler 10 haneli çıkmakta.
Not: çift şifre çıkacak diye Gold çikolata almayın, Goldu 80 gr ı 3,25 TL. Oysa kırmızı ambalajlı 40 gr. klasik sütlüler birçok markette 1 TL bu durumda klasik sütlü ile aynı paraya 3 katılım yapmış olursunuz.
Not: Hayal kurmaya başladım, dizel olduğundan satar mıyım, satmaz mıyım diye düşünüyorum, arada kaldım  :D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 10 Mart 2012, 22:44:33 »
Ben ilk hafta icin 150 200 lira arasi bir butceyi gozden cikardim ne yalan soyliyim.. Sonraki haftalar rutin 3  5 yollariz..
ülker nestle gibi artık önceden hazırlanıyor. son kullanma tarihi 01.2013 olanlardan itibaren 02.2013 yazanları da alabilirsiniz. Denenmiştir, şifreler 10 haneli çıkmakta.
Not: çift şifre çıkacak diye Gold çikolata almayın, Goldu 80 gr ı 3,25 TL. Oysa kırmızı ambalajlı 40 gr. klasik sütlüler birçok markette 1 TL bu durumda klasik sütlü ile aynı paraya 3 katılım yapmış olursunuz.
Not: Hayal kurmaya başladım, dizel olduğundan satar mıyım, satmaz mıyım diye düşünüyorum, arada kaldım  :D

yaa alemsin he  ;D ;D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 10 Mart 2012, 22:58:56 »
ülkerin operatorlere tl ve konusma veren kampanyaları güzeldi bu celilislerde hic sansım yok

bu kore dizi merakı nerden geliyor merak ettim  :D facebookta hangi kore gruplarına üyesin  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #45 : 10 Mart 2012, 22:59:51 »
Ben yeterince katildim simdi hayal kurma zamani...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 10 Mart 2012, 23:10:56 »
geçende metrodan alcaktım çoklu ama resim yok diye almadın neyse son güne alayım bare yarın son araba ortalarda gönderene çıkar artık arabadan geçtide iphone için şans olursa olur

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 11 Mart 2012, 02:04:54 »
bugün çikolata aldım,katılımım bulunsun ıstedım,bır cıkolatayı 3 ambalaja sarmıslar :D :D 3 tane şifre göndermiş oldum :P

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 11 Mart 2012, 02:32:12 »
yine sistem hatası veriyor,her sene aynı bu site :( yogunluk olmasın dıye geceyi beklıyoruz :(

Çevrimdışı akon12

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #49 : 11 Mart 2012, 03:37:46 »
Hala sistem hatası diyor düzelmezse bu hafta çekilişine katılamayacağım off off düzelir inşallah.