Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
18 yaşından küçükler katılamaz, ikramiye alamaz. İkramiye teslimi için şifreli ürün ambalajı ve alışveriş belgesi ibrazı zorunludur, saklayınız. Kampanya, Ülker Çikolata Sanayi A.Ş. adına, 5-11 Mart, 12-18 Mart ve 19-25 Mart 2012 tarihleri arasında, MPİ Gen. Müd.’nün 02.02.2012 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.04.00-255.01.02/337-2060 sayılı izniyle, Türkiye genelinde, Deniz Ajans tarafından yürütülmektedir.
Ülker Çikolata Baton ve Tablet (30 gr., 38 gr. ve 40 gr. tüm çeşitleri) (1 çekiliş hakkı), Ülker Çikolata Kare ve Tablet (80 gr. tüm çeşitleri), Antep Fıstıklı Tablet (100 gr.), Ülker Golden Bol Fıstıklı Kare (80 gr.) ve Ülker Golden Bol A. Fıstıklı Baton (38 gr.) (2 çekiliş hakkı) ürünleri için geçerlidir. İnternetten katılım ücretsizdir. Kampanyaya kısa mesaj yoluyla tüm Avea, Turkcell ve Vodafone hattı ile katılım yapılabilir. Kampanyaya katılım Avea için KDV ve ÖİV dahil 0,5 TL, Turkcell için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,4 TL olarak ücretlendirilir. ÖTV, KDV hariç yasal yükümlülük talihliye aittir. İkramiye resimleri temsilidir. Kampanyamız, 26 Mart-15 Nisan 2012 tarihleri arasında da uygulanacaktır, internet adresimizden takip ediniz. Detaylı bilgi için; Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin veya Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
hemen markete gidip çikolataları stok yapcam eve
süpermiş gerçekten kaçırmamamk lazım
şimdi şifreli ambalajı nasıl seçicez, eski ürün almayalım yanlışlıkla.
kayıt olmak istedim ama 507li seçenek yok telefon seçeneğinde :/
her ürün oluyomu pakette farklı bişi yokmu
her ürün oluyomu pakette farklı bişi yokmu
ülker çikolataların hepsinde şifre vardır. ne zaman aldıysam vardı çünkü

heralde zorluk olmasındiye hepsini şifreli üretiyorlar.
eski şifreler 9 haneli idi .yeniler 10 haneli yapılmış .eskiler geçerli değil bu durumda .ben epey bir eski saklamıştım
Bunuakazanacak kisileri bildigimden dolayi simdiden tebrik ediyorum.Hic degismedi ulkerde buyukleri kazananlar cunku..
Bunuakazanacak kisileri bildigimden dolayi simdiden tebrik ediyorum.Hic degismedi ulkerde buyukleri kazananlar cunku..
O zaman para harcamaya hiç gerek yok..