Gönderen Konu: Ülker çikolata çekiliş kampanyası  (Okunma sayısı 35041 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Ülker çikolata çekiliş kampanyası
« Yanıtla #60 : 11 Mart 2012, 14:50:12 »
mantıklı bir katılım olmuş seninkisi brocan..bol şans hadi bakalım... (:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kiler marketlerinde ülker 1,50 tl indirimliydi bugün 24 tane aldım bende şansa bakalım :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı akon12

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #61 : 11 Mart 2012, 14:50:53 »
Arkadaşlar Ülker caramio kodlarını kabul etmiyormu 10 haneli buda yeni açtım girdim hatalı kod diyor hayal kırıklığına ugradım :(

?

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #62 : 11 Mart 2012, 14:58:14 »
Konu başlığında bile kalın renklerle dikkat çekilmiş..Biraz dikkatli olsaydın iyi ederdin arkadaşım...

Ülker Çikolata Baton ve Tablet (30 gr., 38 gr. ve 40 gr. tüm çeşitleri) (1 çekiliş hakkı), Ülker Çikolata Kare ve Tablet (80 gr. tüm çeşitleri), Antep Fıstıklı Tablet (100 gr.), Ülker Golden Bol Fıstıklı Kare (80 gr.) ve Ülker Golden Bol A. Fıstıklı Baton (38 gr.) (2 çekiliş hakkı) ürünleri için geçerlidir.

Arkadaşlar Ülker caramio kodlarını kabul etmiyormu 10 haneli buda yeni açtım girdim hatalı kod diyor hayal kırıklığına ugradım :(

?
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 11 Mart 2012, 15:14:28 »
sütlü olan kırmızı pakette normal fiyat yazıyor kasada gelince kiler karta indirim oluyor

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 11 Mart 2012, 15:57:21 »
mantıklı bir katılım olmuş seninkisi brocan..bol şans hadi bakalım... (:

kiler marketlerinde ülker 1,50 tl indirimliydi bugün 24 tane aldım bende şansa bakalım :)

2 çekiliş hakkı mı veriyor?

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #65 : 11 Mart 2012, 16:16:24 »
Ülker çikkolataların yanında Eti çikolata vardı. Ve gözlerim şaşı olmuş.ETİ almışım.Şimdi eve gelince farkettim.Açtım yedim kısmette çikolata yemek varmış.Yarışmaya katılmak değil. ;D ;D ;D

bol şans katılanlara.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 11 Mart 2012, 16:23:05 »
Ülker çikkolataların yanında Eti çikolata vardı. Ve gözlerim şaşı olmuş.ETİ almışım.Şimdi eve gelince farkettim.Açtım yedim kısmette çikolata yemek varmış.Yarışmaya katılmak değil. ;D ;D ;D

bol şans katılanlara.

hahhahaahahaha  :D aynısı banada oluyordu geçen ama neyseki doğru hamle yaptık :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #67 : 11 Mart 2012, 16:28:18 »

bol şans katılanlara.

hahhahaahahaha  :D aynısı banada oluyordu geçen ama neyseki doğru hamle yaptık :D

Hiç dikkat etmiyorum.Geçen nescafede de aynısı oldu. Hemen atlıyorum yaaa ;D
« Son Düzenleme: 11 Mart 2012, 16:28:40 Gönderen: inci61 »

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 11 Mart 2012, 16:59:12 »
A101 de ülker bol sütlü 80gr 1.90 tl bilmiyorum başka yerde nasıl toplu halde alınca daha ucuzdur da tekli bu fiyata. 3. sayfada Arkadaşın tavsiyesi mesela 1 tl çoğu yerde demiş bilmiyorum ne kadar öyle hesap edersek onlar 1 çekiliş hakkı olduğu için 4 tl 4 çekiliş hakkı , bu kare çikolatanın 1 tanesi 2 çekiliş hakkı 1 tanesi 1.90 krş yani 2 tanesi de 4 çekiliş hakkı olup 3.80 krşa geliyor az alınca pek önemi yok ta fazla alınca artıyor rakam çok fazla alınırsa 10 taneden o zamanda metro dan falan alınarak daha ucuza gelir.
Önceden 1 tane almıştım denemek için sonradan fazla alırsam geride verilmez diye şifre oldu sonrada tekrar gidip alınca göz kararı 4 tane falan ,çalışan çok sevdin her halde dedi anlattımişte bende birşeyler her neyse demek ki 100 lerce lira şansa yatıranları duysa neyapcak :)

Bide işin kötüsü 1. Hafta çıksa dahi kazandığımızı bilemediğimiz için yalandan yere göndermiş olacağız iler ki haftalarda da :) çıktığına sevinilir mi ilk hafta üzünülür mü bilmem (Araba hariç) tabi ki :)
« Son Düzenleme: 11 Mart 2012, 17:03:59 Gönderen: ulukol »

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 11 Mart 2012, 17:43:39 »
evet ülker kare sütlü çikolata 1,50 tl isteyen alabilir banada bırakın :) 2 çekiliş hakkı veriyor her birinde
« Son Düzenleme: 11 Mart 2012, 17:44:06 Gönderen: Marlboro »