Aaa abim geliyo dedim aklıma geldi keşke 4 tanede ben alsaydımda annemle vana gitseydik işte şimdi pişman oldum açılır açılmaz görmüştüm halbuki
Biletleri satıp parasıyla denizliye gitcem paraları biologla gece alemlerinde harcıycaz ahahhaha

haram olsun diyenlere de caps atcam
Aaa abim geliyo dedim aklıma geldi keşke 4 tanede ben alsaydımda annemle vana gitseydik işte şimdi pişman oldum açılır açılmaz görmüştüm halbuki 
Bilet ihtiyacınızı şu linkten giderebilirsiniz...
Çek senet kontör piyango bileti geçerlidir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kayit olun veya giris yapin
valla hiç bişeyim yok bio abi malesef bu aralar babam dilinden para yok bitti kelimelerini eksik etmiyor yoksa bende vanı gezmek isterdim valla hiç aklıma gelmedi film izliyodum öyle gördüm konuyu okudum baktım uçakla işim olmaz dedim katılmadım vahh ki ne vah
Arkadaşlar sadece 1 katılım yaptım.Takas düşünenler özel mesaj yazabilir.
Kayit olun veya giris yapin
valla hiç bişeyim yok bio abi malesef bu aralar babam dilinden para yok bitti kelimelerini eksik etmiyor yoksa bende vanı gezmek isterdim valla hiç aklıma gelmedi film izliyodum öyle gördüm konuyu okudum baktım uçakla işim olmaz dedim katılmadım vahh ki ne vah
Ben tiii diyerbekirleri arayıp abimlerden tilifon numaraları istedim..
Uyanığın biri de tek telefonla sömürmüş,,, mantığını sevdiğimin lazı..(smileeee)

Sonra aldılar bütün çekleri elinden ..Elindeki tek ulaşım aracı akbil..O da boştur Allah bilir.