0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben tiii diyerbekirleri arayıp abimlerden tilifon numaraları istedim..Uyanığın biri de tek telefonla sömürmüş,,, mantığını sevdiğimin lazı..(smileeee) Sonra aldılar bütün çekleri elinden ..Elindeki tek ulaşım aracı akbil..O da boştur Allah bilir.
Atma aga atma..Elinde kaç çek kaldı onu söylede milletin yüreğine su serpilsin..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAtma aga atma..Elinde kaç çek kaldı onu söylede milletin yüreğine su serpilsin.. bende yalan olmaz tam 76 tane var, sen mekanları ayarla satıp geliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAtma aga atma..Elinde kaç çek kaldı onu söylede milletin yüreğine su serpilsin.. bende yalan olmaz tam 76 tane var, sen mekanları ayarla satıp geliyorumMekan hazır , Çamlık ormanı ..Sen çekleri nakte dönüştür gel..Gerisini biz arkadaşlarla hallederiz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAtma aga atma..Elinde kaç çek kaldı onu söylede milletin yüreğine su serpilsin.. bende yalan olmaz tam 76 tane var, sen mekanları ayarla satıp geliyorumsavas senı sahıbınden.com arıyomus pay ıstıyomus
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAtma aga atma..Elinde kaç çek kaldı onu söylede milletin yüreğine su serpilsin.. bende yalan olmaz tam 76 tane var, sen mekanları ayarla satıp geliyorumsavas senı sahıbınden.com arıyomus pay ıstıyomus bu paralarla ben doğan görünümlü şahin alcam ayrıca bu konu neden taşınmadı bitti bu kampanya.
Hacı sende kalan çeklerle gerçekten güzel bir araba alınır ..Bence 2007 Polo düşün.