Gönderen Konu: aerobilet.com davet edene 10 üye olana 15 tl veriyor  (Okunma sayısı 11621 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dewrimim

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: aerobilet.com üye olana 100 TL
« Yanıtla #80 : 27 Şubat 2012, 17:03:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaslar fazla bilet aliyorsunuz diyenlere bu sozum.

1 kac uyelik alinda, forumda arkadasiniza ihtiyaci olana verirsiniz. Bu kadar iyi niyetlisiniz madem! 8)

Demek sen de diğerleri ve Smile gibi 7nbitirdin biletleri  :o

Millete nisbet yapacağınıza dilinizi tutun, biletleri de ne şekillerde kullanırsanız kullanın artık...

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 27 Şubat 2012, 17:05:02 »
üye olduk ama bonus puan yüklenmemiş bilet satın alsam internetten alırım ben sadece biletini kullabmak istemeyen varsa tek gidişlik istemiştim

Çok yazık çook

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #82 : 27 Şubat 2012, 17:12:36 »
üye olduk ama bonus puan yüklenmemiş bilet satın alsam internetten alırım ben sadece biletini kullabmak istemeyen varsa tek gidişlik istemiştim

Çok yazık çook

2-3 mesaj üste yorumu olan değil mi :)

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 27 Şubat 2012, 17:13:00 »
ben alamadım dün...üzüldüm tabii..
sömürgeci diyen arkadaş bu siteden uzaklaş bence,forumu karalıyorsunuz...ne biçim şey ya,hiç mi çekinmiyorsun orada 50 tl ye satılıyor derken?

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 27 Şubat 2012, 17:19:23 »
fazla alanlara sözüm yok alması doğal ailecek gidilir bir yere en azından altı bilet gerekir ama alıp da satanlara sömürgeci denir yazıklar olsun haram olsun

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 27 Şubat 2012, 17:24:07 »
birkere kimse kimseye sömürgeci diyemez alan alır satan satar demokrasi var bu ülkede kimse kimseye karışamaz o kadar... 7 tane hesap var bende varsın birisi birşey söylesin kimse benim o da 15 tane alırken susuyordu herkez neden böyle oluyor ?

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
« Yanıtla #86 : 27 Şubat 2012, 17:24:30 »
Bende sömürmüşler ifadesini kullandım mesajımda ama ben kendimde girsem bende alırdım birkaç tane benim o ifadeyi kullanma sebebim esprisine bazen konu açtığımda sömürün yapışın gibi ifadeler kullanırım zaten :) Bunu şimdiden açıklıyorum sonradan beni böyle tartışmalara sokmayın.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 27 Şubat 2012, 17:26:05 »
ne oluyor ya konu coştu  :D ben de dün gördüğümde alamadım ne yapalım bi arkadaştan satın alacagım adam satıyorsa ona neden satıyorsun diyemezsin ki zamanında ben de çok beleşe vermiştim de şimdi bakıyorum hiç manası yokmuş  :) yarım saatte unutuluyorsun hayat böyle
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2012, 17:27:04 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 27 Şubat 2012, 17:27:47 »
millet kıskanıyor işte laf ediyor konu bitti gitti hala muhabbettini ediyorsunuz burda birisi face de bizim forumu karalıyor...

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 27 Şubat 2012, 17:30:09 »
Bunların yaptığı bizim onlardan üstün olduğumuzu kabullenmek gibi bişey, ben burda 7/24 tetikte bekliycem kampanya bulunca saldırcam alacam biletleri, ordan biri mıy mıy gelecek aaaa kaçmış o çok aldı ben alamadım diycek. şikayet etcek, eziklikten başka bişey değil bu, alamadıysan sus otur sesini çıkarma!