Gönderen Konu: MasterCard Türkiye - Kazananlar  (Okunma sayısı 3433 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
Ynt: MasterCard Türkiye - Kazananlar
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2012, 15:42:51 »
master carda güven olmadığı için katılmamıştım. önceki kampanyada yaptıklarını  unutmayalım. ne demiş büyüğümüz; yidirmezler ;D
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 21 Şubat 2012, 15:44:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
master carda güven olmadığı için katılmamıştım. önceki kampanyada yaptıklarını  unutmayalım. ne demiş büyüğümüz; yidirmezler ;D

bende senin gibi düşünüyordum ama bu sefer gerçekten hakedenlere vermişler ilk 2 sıra gerçekten haketmiş. 3.sü de esprili mesaj olarak secilmiş o gözle bakarsak oda güzel sayabiliriz  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 21 Şubat 2012, 15:44:45 »
evet malesef çalıntı ve artık firmalara sinir oluyorum bu nasıl bir dikkatsizliktir..geçenlerde de kendini çok akıllı sanan bi zibidi gelmiş benim yazdığım ve yarışmaya katıldığım yazının noktası virgülü aynısı ile bana rakip olmuş :) yüzsüzlüğün de bu kadarı..firmaya söyledim ve tarihleri incelediler haliyle benim yazımın orjinal ve gerçek olduğu katılım tarihinden dolayı ortaya çıkmıştı..artık millet direk netten resim çalıp slogan çalıp olmadı rakiplerinin yazdıklarını çalıp yarışmaya katılır oldular
izgim

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #13 : 21 Şubat 2012, 15:45:02 »
tamam da çalıntı bunlar, adamların yeteneği değil ki.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 21 Şubat 2012, 15:46:12 »
@eyefive hayırdır çok beğendin,demekki çalıntıya pek karşı değilsin :) sen katılmadığın için mi yarışmaya  :D :D :D
izgim

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 21 Şubat 2012, 15:47:55 »
eyefive adamlar kendileri yapmamış nette bulunan klasik sözler kendileri yapmamışşş yani kendi sözü deil buluntu-aşırma-çalıntı-bulma-kopyala-kes yapıştır öyle bişey
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2012, 15:50:16 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 21 Şubat 2012, 15:50:06 »
bende yazdım facese

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #17 : 21 Şubat 2012, 15:51:25 »

bende senin gibi düşünüyordum ama bu sefer gerçekten hakedenlere vermişler ilk 2 sıra gerçekten haketmiş. 3.sü de esprili mesaj olarak secilmiş o gözle bakarsak oda güzel sayabiliriz  :D

kimbilir kendileri çaldılar kendileri oynadılar bizler de uğraşıp didinelim. ben bile böyle yarışmalarda aklımdan bir cümle oluşturduğum zaman ne olur ne olmaz belki biryerleren bilinçaltımda kalmıştır diye muhakkak googleda aratıyorum. bu ne biçim bir sorumluluktur, tabi kendilerine kazanmadılarsa. teknosanın yaptığı da çok büyük ihmalkarlıktı. tamam beğendin seçtin, bir googleda araştır be adam hangi çağdayız!
hayatta hep...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 21 Şubat 2012, 15:51:34 »
@eyefive ozaman senin katıldığın bi yarışmada netten çalıntı bi yazı kazanırsa waaayyyy be adama bak helal olsun haketmiş diyeceksin öyle mi arkadaşım :) bunu kenara not ettim.  :D :D :D
izgim

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #19 : 21 Şubat 2012, 15:54:02 »
eğer düzeltmezlerse kendilerine aldıklarına emin olucam. ajansa bak ya madem kimseye vermicen kendine alıcan bari googledan çalıntı sözle yapma. eğer bu koca yalanı düzeltmezlerse bunlar çalmayı biliyor ama yazmayı bilmiyo derim ben
hayatta hep...