Gönderen Konu: MasterCard Türkiye - Kazananlar  (Okunma sayısı 3420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: MasterCard Türkiye - Kazananlar
« Yanıtla #20 : 21 Şubat 2012, 15:56:20 »
yazdım ben de böyle saçma sapan bir sonuç olur mu insan bi nete yazar yahu ilham bile almamışlar bodoslamasına aynı sözü yazmışlar  :P :P lftn güzel filan demeyin artık saçmalık   :P :P  >:(
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2012, 15:56:38 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 21 Şubat 2012, 15:56:54 »
evet teknosa da yapmıştı ve ozaman da şaşırmıştık anlam veremediğim bunların hepsi iyi firmalar böylesi basit hataları nasıl yapıyorlar ilginç!
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2012, 16:43:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
@eyefive ozaman senin katıldığın bi yarışmada netten çalıntı bi yazı kazanırsa waaayyyy be adama bak helal olsun haketmiş diyeceksin öyle mi arkadaşım :) bunu kenara not ettim.  :D :D :D

çalıntı olduğunu bilmiyordumki.çalıntıysa ozaman mastercard gene bildiğini, okumuş.  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2012, 16:45:12 »
eyefive adamlar kendileri yapmamış nette bulunan klasik sözler kendileri yapmamışşş yani kendi sözü deil buluntu-aşırma-çalıntı-bulma-kopyala-kes yapıştır öyle bişey

ben kendileri yazmıştır diye övdüm çalıntılarsa yar olmasın sıvı temasıyla bolzulsun,camı çatlasın,arabanın altında ezilsin o kazandıkları  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2012, 16:58:53 »
hhahhaaa bak şimdi oldu :) cidden bilirsin bende güzel bir yazı kazandığında ooo haketmiş helal olsun diyorum ve hatta çoğu zaman juriden önce ben kesin bu yazı şu yazı kazanır diye yorumluyorum kendi içimden.ama böyle hiç bir emek olmaksızın netten çalınan yazıların kazanması üzücü.
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2012, 17:00:58 »
hhahhaaa bak şimdi oldu :) cidden bilirsin bende güzel bir yazı kazandığında ooo haketmiş helal olsun diyorum ve hatta çoğu zaman juriden önce ben kesin bu yazı şu yazı kazanır diye yorumluyorum kendi içimden.ama böyle hiç bir emek olmaksızın netten çalınan yazıların kazanması üzücü.

seneye görürüm ben o kazananları  :D bu arada izmayı halletmişin  :D bu mesaj içinden şablon yapıp orayımı ekledin  :D

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 21 Şubat 2012, 17:01:28 »
yaw bu kazananlar hastaghi nerede kullanmış. ne biçim yarışma yaw.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 21 Şubat 2012, 17:02:56 »

seneye görürüm ben o kazananları  :D bu arada izmayı halletmişin  :D bu mesaj içinden şablon yapıp orayımı ekledin  :D

sağolsun @cembik arkadaşımız tarif etti hallettim.
izgim

Çevrimdışı yağmurvil

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 21 Şubat 2012, 19:08:22 »
:((bu ne ya biz enyimiyiz çalardık bizde

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 21 Şubat 2012, 19:14:19 »
Minareyi çalan kılıfını hazırlar demisler. Bu da o mesele.. Sayfalarına ne kadar yazsak sonuc değişmeyecek. Bu yüzden kendi seviyemi düşürmeyeceğim...