Gönderen Konu: MasterCard Türkiye - Kazananlar  (Okunma sayısı 3842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: MasterCard Türkiye - Kazananlar
« Yanıtla #30 : 21 Şubat 2012, 19:20:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Minareyi çalan kılıfını hazırlar demisler. Bu da o mesele.. Sayfalarına ne kadar yazsak sonuc değişmeyecek. Bu yüzden kendi seviyemi düşürmeyeceğim...

yazma banlıyorlar engelliyorlar.beni banladılar engellediler geçen efsane şehirler uygulamasında kaç kere söylememe rağmen şehir hikayemi yayınlamadılar.ama yayınladık dediler 3 kere,sırf yayınlayın artık gına geldi dalgamı geçiyorsunuz dedim  :D yazdığım tek kelime bu engellenmişim gruptan  :D katılmadım bu seferkine malesef.başka hesaplada demedim ama bu sefer arkadaş sayım yoktu seçmezlerdi fake diye  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 21 Şubat 2012, 19:25:59 »
aynen ben de seviyemi düşüremeyeceğim zaten son sözü söyledik firma olarak onlar kendilerine böyle bir haksızlığı profesyonellikten uzak davranışı yakıştırıyorlarsa bizim için de problem yok demektir bi daha katılmayız olur biter :)
izgim

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 21 Şubat 2012, 23:19:30 »
mastercard ne diyeyim ben sana g.lılık paha biçilemez bişeymiş  :)  bir daha mastercartın hiç bi kartını kullanmayacagım adamlar hata yaptı bir de halen pişkin pişkin jürimiz seçti diyor  :P :P
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2012, 23:20:03 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 21 Şubat 2012, 23:45:37 »
Master Card 'ın Facebook sayfasına değilde direk Türkiye iletişim kısmına mail atın ve Master Cardın global sitesine durumu anlatan mail atın . O zaman da acaba aynı cevabı verebilecekler mi ? Master Card çok önemli bir isim ve bir nevi marka halini aldı bunu gözardı ediceklerini sanmıyorum. Facebook sayfa adminlerinin bu tavrıda oradan alacakları tepkiye göre baya değişecektir.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 21 Şubat 2012, 23:57:22 »
Master Card 'ın Facebook sayfasına değilde direk Türkiye iletişim kısmına mail atın ve Master Cardın global sitesine durumu anlatan mail atın . O zaman da acaba aynı cevabı verebilecekler mi ? Master Card çok önemli bir isim ve bir nevi marka halini aldı bunu gözardı ediceklerini sanmıyorum. Facebook sayfa adminlerinin bu tavrıda oradan alacakları tepkiye göre baya değişecektir.

attım dönüş yapmadılar 2 ay önce şehir efsaneleirnden çok kişiyi haksız yere attılar siteden izah ettim. 2 tane maestro akrtım var iptal edeceğim dedim.dönen olmadı. anca gazeteci tanıdığın oalcak şikayet edeceksin öyle.dikkate alacaklar.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 22 Şubat 2012, 02:27:08 »

attım dönüş yapmadılar 2 ay önce şehir efsaneleirnden çok kişiyi haksız yere attılar siteden izah ettim. 2 tane maestro akrtım var iptal edeceğim dedim.dönen olmadı. anca gazeteci tanıdığın oalcak şikayet edeceksin öyle.dikkate alacaklar.
MasterCard in global sitesinde iletişim için bir link buldum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Bu linkte en altta bulunan Subject yazan yeri seçin ve  Questions About 'u seçin ve gerekli alanları doldurun mutlaka geri dönüş yapacaklardır . Yine verdiğim linkte By Mail kısmı var oraya basınca bütün ülkerlerdeki merkezlerin telefonları ve adresleri var Türkiye için: Tamburi Ali Efendi Sok.No:13 34337 Etiler - Istanbul, Turkey Telephone: 00 90.212.351.9900   Bunuda deneyebilirsiniz. Umarım sonuç alırsınız.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #36 : 22 Şubat 2012, 06:42:33 »
Biraz sallamasyon bi çekiliş olmuş... zaetn umudum yoktuda.. neyse

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #37 : 22 Şubat 2012, 09:55:15 »
zaten ben istanbul ve türkler için yaptığı hakaretlerden beri master carda karşı bir antipatim vardır, hala nefret ederim. bu adminler de master cardın bizler için yazdıklarını haklı çıkarır nitelikteler çok ironik... ben normalde hediyeleri sayfa adminleri kendileri aldılar iddiasında bulunmam ama nedense bu sayfa adminlerinin geçen yarışmada yaptıklarından dolayı yine aynı şeyi yaptıklarını sanıyorum. çalıntı söze vermediler, kendileri çaldı kendileri aldı diye düşünüyorum ben
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 22 Şubat 2012, 09:58:38 »
(ç)alıntı yapan arkadaş bizim forumdanmış. Başka konuya yazdı. Tek sorun yaratıcı, romantik ve komik sözler içinden alıntı yapılan sözün en '' yaratıcı '' olarak ödüllendirilmesi... Adminin yapacak bir şeyi yok. O juriler var ya sorun onlar.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 22 Şubat 2012, 11:56:28 »
(ç)alıntı yapan arkadaş bizim forumdanmış. Başka konuya yazdı. Tek sorun yaratıcı, romantik ve komik sözler içinden alıntı yapılan sözün en '' yaratıcı '' olarak ödüllendirilmesi... Adminin yapacak bir şeyi yok. O juriler var ya sorun onlar.

kimmiş merak ettim araklamacı gazeteci