0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akın Beyle telefonda görüştüm..Herkese ulaşmaya çalışıyoruz var gücümüzle..Ulaşamadıklarımızın bize dönmesini bekliyoruz dedi..Bende bir isim eksik çıkmıştı..Onun için T.C. kontrolünden geçtim ve adresinize hediyeniz gönderilecektir dedi..Bence aranmayı beklemeyin..Sistemlerinden T.C. No ve Doğum tarihi girip kontrol ediyor Akın Bey.. Herkesin hediyeleri hayırlı uğurlu olsun.. (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAkın Beyle telefonda görüştüm..Herkese ulaşmaya çalışıyoruz var gücümüzle..Ulaşamadıklarımızın bize dönmesini bekliyoruz dedi..Bende bir isim eksik çıkmıştı..Onun için T.C. kontrolünden geçtim ve adresinize hediyeniz gönderilecektir dedi..Bence aranmayı beklemeyin..Sistemlerinden T.C. No ve Doğum tarihi girip kontrol ediyor Akın Bey.. Herkesin hediyeleri hayırlı uğurlu olsun.. (:Nereyi aradın Devrim telefon numarası?****
Bahsedilen 444 lü numarayı şimdi aradım ben,,çıkan bayan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atın onlar size geri dönecekler dedi..