Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş
ooh afiyet olsun iç bol bol vitamin olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş
ooh afiyet olsun iç bol bol vitamin olsunsaol canmm babama bütün katı meyvelerı al sıkcam dedmyenı yenı lezzetler denıcem
ben katı meyve sıkacağını hiç beğenmedim meyvelerin tadını bozuyo bence geri verdim.. onun yerine değişik bi meyve sıkacağı aldık o daha güzel sıkıyo elle çok kuvvet istemeyen bi alet. sanırım benim ağzımın tadı bozuk
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben katı meyve sıkacağını hiç beğenmedim meyvelerin tadını bozuyo bence geri verdim.. onun yerine değişik bi meyve sıkacağı aldık o daha güzel sıkıyo elle çok kuvvet istemeyen bi alet. sanırım benim ağzımın tadı bozukgeri verdm derken
katı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben katı meyve sıkacağını hiç beğenmedim meyvelerin tadını bozuyo bence geri verdim.. onun yerine değişik bi meyve sıkacağı aldık o daha güzel sıkıyo elle çok kuvvet istemeyen bi alet. sanırım benim ağzımın tadı bozukgeri verdm derken
migrostan almıştık %50 indirimle ilk aldım çalıştırır çalıştırmaz yaktım makineyi değiştirdim denedim beğenmedim geri verdim bu seferdaha öncede ekmek yapma makinesini beğenmeyip geri vermiştim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş
yarasın löp löp et olsun![]()
![]()