Akın Beyle telefonda görüştüm..Herkese ulaşmaya çalışıyoruz var gücümüzle..Ulaşamadıklarımızın bize dönmesini bekliyoruz dedi..Bende bir isim eksik çıkmıştı..Onun için T.C. kontrolünden geçtim ve adresinize hediyeniz gönderilecektir dedi..Bence aranmayı beklemeyin..Sistemlerinden T.C. No ve Doğum tarihi girip kontrol ediyor Akın Bey.. Herkesin hediyeleri hayırlı uğurlu olsun.. (:
Nereyi aradın Devrim telefon numarası?****
4440888 ara 3 'i tuşla..Çıkan bayana Yılbaşı Etkinliğinizden ödül kazandım yetkili arkadaş Akın Beyi yada ilgili departmanı bağlarsanız memnun kalırım demen yeterli.. (:
Akın Beyle telefonda görüştüm..Herkese ulaşmaya çalışıyoruz var gücümüzle..Ulaşamadıklarımızın bize dönmesini bekliyoruz dedi..Bende bir isim eksik çıkmıştı..Onun için T.C. kontrolünden geçtim ve adresinize hediyeniz gönderilecektir dedi..Bence aranmayı beklemeyin..Sistemlerinden T.C. No ve Doğum tarihi girip kontrol ediyor Akın Bey.. Herkesin hediyeleri hayırlı uğurlu olsun.. (:
Nereyi aradın Devrim telefon numarası?****
beni dün aradılar teyit aldılar eşimide aramışlar ama yolda olduğu için konuşamamış
Bahsedilen 444 lü numarayı şimdi aradım ben,,çıkan bayan Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail atın onlar size geri dönecekler dedi..
Bahsedilen 444 lü numarayı şimdi aradım ben,,çıkan bayan Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine mail atın onlar size geri dönecekler dedi..
2 tane mesaj gönderdim ne arayan var ne soran
Robotumda geldiii ama acaip bağlamışlar elleri kolları belii boynu heryerinden bağlıydıı 3 kişi 15 dk da açtık

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Benim robotlarda geldiler..Halay çekerek geldiler..

1 Tanesi gelmedi onun için uğraşıyorum şimdi.
Bayan bana da aynısını sordu..Üstad : tekrar ara Tc bilgilerimi yolladım beni bu konuyla ilgilenen departmana yada Akın Beye bağlayın demelisin..Yoksa kestirip atıyorlar... !
Kayit olun veya giris yapin adresine mail atın onlar size geri dönecekler dedi..
Benide aradılar az önce... Soyadımı yazmadığım için uyuşmamış. Büyük ihtimalle listede olmayanlarda benim gibi ya soyadlarını kullanmamış ya da çift isimli olduğu halde tek isim yazmıştır..
bende arandım tugba yazmışım tuğba yerine..gönderecez dedi yakın zamanda..