Gönderen Konu: gofredo 3.hafta kazananlar  (Okunma sayısı 3993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: gofredo 3.hafta kazananlar
« Yanıtla #30 : 11 Ocak 2012, 12:28:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Allah gözünüzü doyursun diyorum.
bu kadar.

+1
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 11 Ocak 2012, 12:29:05 »
Allah gözünüzü doyursun diyorum.
bu kadar.

bence mümkün değil bu temenni  :-\

+1500000000000000000

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 11 Ocak 2012, 12:30:10 »
bu kampanya için söylemiyorum ama oylamalı yarışmalar için bir bilğisayardan çoklu oylar verildiğini bildirsende yapabilecekleri çok birşey olmuyor.
mühim olan sayfasındaki kişi sayısının artması
iş kişinin vicdanına kalmış.

bu dünyada yemenin birde acı geğirmeleri vardır derler.

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #33 : 11 Ocak 2012, 13:31:39 »
bi kutuda ben kazanmısım diğer herkese tebrikler diyerek bişi demek istiyorum ben 1 girdim 6 paket gofredo yedim tek video çekebildim gülme krizinden burda yazanlardan yokmu 2 3 giren ??? ben gördüm herkes herkese laf sokuyor ama neyse tebrikler bie o evi b.k götüren kimse ölcem meraktan biri mesaj atabilirmi :D :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 11 Ocak 2012, 13:35:00 »
bu arada herzamanki gibi kendi adımı kullanıyorum çünkü  birine satasırp ardından yüzüne gülmüyorum sizede tavsiye ederim burda  at tut sonra canım cicim 500 değil 1500 oy toplayanlardan vahim durumdasınız
Burası bir kampanya sitesi.Burada oyda toplayacaksın.Oyda vereceksin.Sizde bunu yakında anlarsınız:)
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #35 : 11 Ocak 2012, 14:07:01 »
arkadaş tebrik edip geçmesini bilin yada bunu öğrenin.o listede olup burda kınama yapanlara ne demeli isimmi verelim yani anlamıyorum milleti bazen  :-X :-X
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 11 Ocak 2012, 14:19:59 »
Gofredo yarışması malum ben dün gördüğüm başka bir yarışmadan konuya giriyiorum. Dün Papilla nın çocuk aşçı yarışması vardı resimlere ve oylara baktım bir tanesi 1500 oy almıştı. Oy veren listesini açtım içinden rastgele bir isim seçip açtım ve bu şans eseri bana şok yarattı. Hesap yeni açılmış bir çocuk adına ve bu hesapla Facebook da oy toplama programlarına üye olunmuş. Resmen uygulama yapılmış beğeni için o uygulamaya girip beğeni artırıyorsunuz istediğin kadar.

Gofredoya gelirsek eğer ben tek hesapla katıldım yazmışsınız olabilir o sizin vicdanınız ne yazık ki Gofredo da artık soyadlarıda farklı yapıyorlar nasılsa Eti kontrol etmiyo diye abuk subuk isimlerle katılnada var. Aynı soyadla olanda var. İşin en ilginci bu yarışmada 18 yaş şartı var ama ne kazananlarda ne de videoarda bu şarta uyulmuyor. Benim hiç hoşuma gitmedi 1 yaşında bebeğin normalde yememesi gerekeb bir maddenin zorla eline tutuşturulup kamera önüne konulması, sizlerde rahatsız olmadınız mı?. Bence bunlar 3-5 paket Eti için değmez. Sahte oylardan bahsetmiyorum bile bu hafta rekor olur Gofredo da Eti bu şekilde devam ederse. Herkes kendinden sorumulu demişsiniz  doğru ama bir yarışma varsa onunda şartları vardır katlım koşullarında  açık bulduk sömürelim anlayışı ne yazık ki bizim toplumda çok feci yerleşmiş.

Bu arada o listede ben yokum yani kazananlarda - kazanmadım kıskandım diyede yazmıyorum sadece rahatsız olduğum şeyleri yazdım. Ben hakkım ile yarışmaya çalışırken birilerinin bu şekilde haksızlık yapması beni çok rahatsız ediyor ve bu insanlardan soğutuyor. Hakkı ile kazananlara bal şeker olsun tebrikler şansınız daim olsun.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2012, 14:42:33 Gönderen: Aequitas »
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 11 Ocak 2012, 14:24:19 »
bir gofredonun ne çok muhabbeti yapıldı böyle...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #38 : 11 Ocak 2012, 14:32:56 »
Aequitas bazı konularda hak veriyorum size ama işte insanlara öğüt vermek bize düşmez.yaşam tarzları neyse sanalda da bunu devam ettirirler.ahkam kesmek çok kolaydır dönüp aynaya bakmalı bu lafım size değil tanımam sizi fakat burda yorum atıp kınayan ama haftalardır ordan saçma isimlerle ve sahte oylarla kazananlar var biliyorum.çömez değilim herkes yerde masum ayaklarını ben gibi ustalar yemez  ;) marlboronun da dediği gibi o kadar gereksiz ki okumaktan öö geldi ve artık uzamasın diye bende yazmak istedim. kısaca TEBRİKLER diyin.diyemeyen de yorumsuz kalsın lütfen!!
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #39 : 11 Ocak 2012, 14:48:16 »
 ;D ;D ;D ;D ;D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.