Gönderen Konu: gofredo 3.hafta kazananlar  (Okunma sayısı 3971 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Ynt: gofredo 3.hafta kazananlar
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2012, 18:33:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tebrikler afiyet olsun hepicinize :D

Armağan bey bi konuda size katıldım valla.çocuk mu ağlar yemek mi yok deyince.dün bi kampanyacı arkadaş evinin bir bölümünün resmini koymuş sanki büyük marifetmiş gibi yaptığı.amanın içler acısı çok afedersiniz b.k götürüyodu.ben utandım resmi görünce kendisi daha övünecek nerdeyse.pc başında kampanya koşturcam derken evi temizlemeyi unutmuş resmen.bi an düşündüm millet de ne kocalar var.benim ki boşar valla Allah muhafaza... :o :o

aynen bide övünerek söylüyolar bunu

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #11 : 09 Ocak 2012, 18:36:08 »
tebrikler afiyet olsun hepicinize :D

Armağan bey bi konuda size katıldım valla.çocuk mu ağlar yemek mi yok deyince.dün bi kampanyacı arkadaş evinin bir bölümünün resmini koymuş sanki büyük marifetmiş gibi yaptığı.amanın içler acısı çok afedersiniz b.k götürüyodu.ben utandım resmi görünce kendisi daha övünecek nerdeyse.pc başında kampanya koşturcam derken evi temizlemeyi unutmuş resmen.bi an düşündüm millet de ne kocalar var.benim ki boşar valla Allah muhafaza... :o :o

canım ben asıl şeyı hıc unutmuyorum...sabah 5 te işe gıtmek ıcın kalkıyorum ben bloke olun hesabımda sohbetımde en az 20 kısı var...işe gıdıyordum daha sonra 7 bucuk gıbı gene aynı kısıler...aksam cıkıyordum en son gozattıgımda yıne aynı lıste...uyku fılan hakgetıre...bende oyle uyumadıgım oldu fılan ama vallahı 24 saat kalmadım hıc :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 09 Ocak 2012, 18:44:20 »
bende merak ediyorum yaa nası bu kadar onlıne olp her seye yetısıyolar
bekar ve ogrencı oldugum halde onlar kadar olamıyorum
onların cocukları kocaları var yınede full performans :)

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #13 : 09 Ocak 2012, 18:51:16 »
bazıları kafayı sıyırmış durumda hakkaten :) benimde ikiz kızlarım var onlara özel yemek kendimizin yemeği her gün ev süpürürüm ev toplarım ve kızlarımla ilgilenirim hergün çamaşır. vesair vesair.....
ancak onlar uyuduğunda pc açarım......... gerçekten herşeyi dozunda yapmak, nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmemek  lazım... bazılarına çöpe atacağın bi eşyayı kampanya yapsan 1000 oy toplucak insanlar var malesef  :D
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #14 : 09 Ocak 2012, 19:00:44 »
3k oy  toplayıp topu topu  eti paketi   icin 4-5 tane kazananlara pes diyorum artık !!!

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 09 Ocak 2012, 19:10:33 »
dun yazmislar zaten facede 400 500 oyla ilgili.ee millet konusup durcagina hesap acip kendini oylasaymisya oda emekmis.takas yapmak hesap acmak emekmis peh peh. cok ayip valla 3 5 cikolata biskuvi icin sahte 500 oy bogazlarindan nasil gececek cocuklarina nasil yedirecekler umurlarinda degil.sadece kazansinlarda.ayrica o pis ev fotolarini bende gordum inanamiyorum bukadarda olmaz insan isini gucunu yaparda ole oturur pc basina.bende zamaninda gunduz gece oy toplayip hakkimla yarisma kazandim ama evimi yemegi esimi temizligimide ihmal etmedim.o cocuklara aciyorum sadece...

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 09 Ocak 2012, 19:16:40 »
En fazla kaç tane hesap açabilir ki? FB belli sayidan sonra tel onayı istiyor. Hotmail desen üyelik vermiyor.

İlk defa gördüğümüz bişeyde değil zaten.. en dandik şeye bile bi sürü oy topluyolar. Yani konusmaya değmez bencee. Olmus, bitmiş. yapcak bişey de yok..

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2012, 19:17:27 »
şu nivea zımbırtısı yüzünden çok arkadaş ekledim o zaman öğrendim kampanyacılığın vahim durumunu. millet facebookta resmen forum kurmuş. bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum sadece Allah hırsa kapılıp bulaşmamayı nasip etsin diyorum :-X
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2012, 19:19:34 »
En fazla kaç tane hesap açabilir ki? FB belli sayidan sonra tel onayı istiyor. Hotmail desen üyelik vermiyor.

İlk defa gördüğümüz bişeyde değil zaten.. en dandik şeye bile bi sürü oy topluyolar. Yani konusmaya değmez bencee. Olmus, bitmiş. yapcak bişey de yok..

mynet,hotmail,wındowslive,gmaıl...bunlarla hesap acabılıosn...bır de nl,de,us ve benzer maıllerden de hesap alınıp acılabılır...yanı bı suru bı suru...:=)

oy bır canta ıle ayakkabı vardı hatta cakma chanelmıydı neydı 4000 oy olmustu...ya da makyaj setı vermıstı bırı 2000 olmustu...:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #19 : 09 Ocak 2012, 19:19:56 »
uhuu oy verdiklerim kazanmış tebriikklerr..